Nyelvváltó

Gyengénlátó Változat

Publikációs Nívódíjjal ismerték el a Lámfalussy Kar docensének, dr. Szabó Zoltánnak a munkáját

2023. november 23-án a Magyar Tudományos Akadémia (MTA) Nádor utcai épületében kerültek átadásra az MTA IX. Osztálya Gazdálkodástudományi Bizottságának 2022-es Publikációs Nívódíjai.

20231123_Publikacios_Nivodij.jpg

A Magyar Tudományos Akadémia IX. Osztály Gazdálkodástudományi Bizottság Ipar- és Vállalatgazdaságtan Albizottsága, Marketingtudományi Albizottsága és Vezetés- és Szervezéstudományi Albizottsága idén is díjazta a kiemelkedő tudományos műveket.

A publikációs nívódíjakat több kategóriában – nemzetközi szakcikk, magyar nyelvű szakcikk, szakkönyv – osztották ki.

A nívódíjjal elismert munkák szerzői között, a Vezetéstudomány folyóiratban megjelent – Hazai kis- és középvállalkozások weboldalainak vizsgálata egy újszerű értékelési rendszer használatával (Vezetéstudomány, 53(8-9):162–175) – publikációval dr. Harsányi Dávid, prof. dr. Totth Gedeon és dr. Brávácz Ibolya, valamint a Soproni Egyetem Lámfalussy Sándor Közgazdaságtudományi Kar oktatója dr. habil. Szabó Zoltán is megtalálható a magyar nyelvű szakcikk kategóriában.

A díjat prof. dr. Bakacsi Gyula a Gazdálkodástudományi bizottság elnöke és prof. dr. Veres Zoltán a Publikációs Nívódíj munkabizottságának elnöke adta át a Tudomány Ünnepe rendezvénysorozatba illeszkedő, a Gazdálkodástudományi Bizottság védnökségével megrendezendő II. Leadership – Vezetéstudomány interdiszciplináris megközelítésben című nemzetközi konferencia plenáris ülésének záróeseményeként.

 

Gratulálunk a cikk szerzőinek a neves elismeréshez!

Cikk nyomtatása E-mail