Nyelvváltó

Gyengénlátó Változat

Első helyezést ért el a Soproni Közgáz csapata a XXII. Országos Pénzügyi Esettanulmányi Versenyen

A Lámfalussy Sándor Közgazdaságtudományi Kar hallgatói megnyerték a hazai felsőoktatás egyik legrangosabb, gazdasági tematikájú szakmai versenyét.

20240204_OPEV.jpg

Immár 22. alkalommal rendezték meg Győrben az Országos Pénzügyi Esettanulmányi Versenyt, amely január 27-én egy online fordulóval kezdődött, február 3–4. között a második forduló pedig már személyes jelenléttel zajlott. A szakmai megmérettetésre idén 12 felsőoktatási intézmény csapata regisztrált, és 6 csapat jutott az „A” döntőbe. A döntőben a résztvevőknek 20 perc állt rendelkezésére, hogy prezentálják a kiadott esettanulmányra készített megoldásukat, majd a zsűri tagjai tehették fel kérdéseiket. Az előadások meghallgatása után a zsűri meghozta döntését, melynek értelmében a Soproni Közgáz „Kiwik” nevű csapata állhatott fel a dobogó első fokára.

Gratulálunk a csapat tagjainak, Benke Norbertnek, Major Laurának, Pinezits Kevin Attilának és Zsigrai Hannának! Köszönjük a Soproni Egyetem és a Lámfalussy Kar rendkívül színvonalas képviseletét, és hogy elhozták Sopronba a győzelemért járó kupát.

Köszönet a csapat felkészítésében jelentős szerepet vállaló dr. habil. Baranyi Aranka docens asszonynak, valamint Tóthné dr. Szabó Erzsébet és Tevely Titanilla kollégáknak, és prof. dr. Széles Zsuzsanna dékánasszonynak, akik hasznos tanácsaikkal járultak hozzá a csapat sikeres szerepléséhez.

Cikk nyomtatása E-mail