Nyelvváltó

Gyengénlátó Változat

Nyílt nap a Soproni Közgázon!

A bejegyzés érvényessége lejárt!

Legyél Te is a jövő üzleti, turisztikai vagy marketing szakembere! Kezeld magabiztosan és profin a pénzügyeket! A Soproni Közgáz gazdasági képzései sikeres jövőt biztosítanak évtizedek óta a régióban! Szeretettel várunk megújult nyílt napunkon december 6-án a Soproni Egyetem Lámfalussy Sándor Közgazdaságtudományi Karán!

20231206_Nyilt_nap.jpg

Gyűjtsd a felvételi pontokat már most! Ha a szakmai előadásokon is részt veszel, +15 pontot szerzel a 2024-es felvételi eljárásra!

✅ Államilag finanszírozott helyek ✅ Alacsony tandíj ✅ Egyedülálló ösztöndíjrendszer ✅ Magas számú kollégiumi elhelyezés ✅ Duális és angol nyelvű képzések ✅ Széles kapcsolati rendszer

Tanulj Sopronban, Európa legszebb fesztiválvárosában, az ország legkülönlegesebb egyetemi campusán, és szerezz nemzetközileg elismert, értékes diplomát!

A nyílt nap programja:
10.00 Regisztráció
10.30 Dékáni köszöntő
10.35 A Soproni Egyetem, a Soproni Közgáz és a hallgatói élet bemutatkozása + nyereményjáték
11.00 Bemutatkozik a duális képzés
11.15 Felvételi tájékoztató (változások a felvételi rendszerben)
11.30 Ekkor megvendégelünk szendvicsekkel és üdítővel
12.00 Bemutatkoznak a képzéseink
13.00 Nyereményjáték eredményhirdetés & nyereménysorsolások
13.30 Szakmai előadások az üzleti tudományok terén – felvételi pontos előadások (15 pont) + részvételi és felvételi pont igazolások kiállítása
14.00 Kollégium és Botanikus kert bejárás

Instagram profilod ne hagyd otthon, hiszen Instagram nyereményjátékainknak köszönhetően számos értékes ajándék talál majd gazdára!

FOKSZ, BA, MA és duális képzéseinkről is informálódhatsz!

Kereskedelem és marketing, Pénzügy és számvitel (duális képzésben is), Gazdálkodási és menedzsment (angol nyelven is és duális képzésben is), Turizmus és vendéglátás (duális képzésben is), Nemzetközi gazdálkodás (duális képzésben is, angol nyelven).

 

Hol? Sopron, Erzsébet u. 9. Lámfalussy Sándor Közgazdaságtudományi Kar, aula (az egykori Pénzügyi Palota épülete; a vasútállomástól két utcára)

Szeretettel várunk a nyílt napunkon!

Soproni Közgáz – Számolj velünk!

Cikk nyomtatása E-mail