Nyelvváltó

Gyengénlátó Változat

Wall Street Night – A VIII. Közgazdász Est

A bejegyzés érvényessége lejárt!

Három év „Covid kényszerpihenő” után, végre újra! A VIII. Közgazdász Est, illetőleg a nagy visszatérés alkalmából idén a részvény- és pénzpiacok szimbólumát és egyik központját, a Wall Streetet varázsoljuk be a Pénzügyi palota aulájába április 15-én!

20230415_Wall-Street-Night_megh.jpg

Hallgatóinknak, Öregdiákjainknak, Soproniaknak! Idén is vár a Soproni Egyetem legexkluzívabb partyja a Pénzügyi palotában! Nem csak közgazdászoknak! A rendezvényre szeretettel várjuk a Soproni Egyetem mind a négy karának hallgatóit, öregdiákjait, valamint külsős érdeklődőket is!

Öregdiákjaink figyelmébe (is): Az Est hangulatfelelőseként visszatér a 2000-es évek legnagyobb egyetemi bulijainak legendás lemezlovasa, DJ Kondor Ernő!

Ami az italokat illeti…

Vendégeinket fogadóitallal, egy pohár pezsgővel várjuk!

Az Est folyamán pedig az itallapon köszönthetjük a Wall Street legütősebb koktéljait is, így az elmaradhatatlan Anjou Liliom koktél mellett ott lesz a palettán a Blue Chip, a Fekete Csütörtök és a Láthatatlan Kéz is. A koktélok mellett természetesen széles italválasztékkal igyekszünk vendégeink kedvében járni!

Tombolából pedig kétfélét is vásárolhatsz majd: a kisebb kockázattal járó „Blue Chipet”, és a kedvező árú „Centest”.

Az elmaradhatatlan tombola mellett - tradicionális módon - egy játékkal is készülünk a soproni Schöll Ékszer támogatásával, mely a fél éjszakát átszövi majd. Az „Aranystandard” játék 9-kor kezdődik, és éjfélkor már ki is derül, hogy ki a legjobb „aranyásó”! Érdemes tehát időben érkezni, a korábban érkezőknek nagyobb az esélye a győzelemre! (Hogy pontosan mit is takar az "Aranystandard" játék az a Megnyitóig maradjon titok! )

Az Est programja:

20:00 – Kapunyitás

21:00 – Megnyitó

A megnyitó után zene, tánc, koktélok, tombola, és az "Aranystandard" játék!

00:00 – Fődíj sorsolás

03:00 – Kapuzárás

Jegyárak:

- Elővételben: 3 000 Ft

- Helyszínen: 3 500 Ft

Kedvezményes jegyárak aktív SOE hallgatóknak:

- Elővételben: 2 000 Ft

- Helyszínen: 2 500 Ft

(A kedvezményes hallgatói jegy érvényes SOE diákigazolvány bemutatásával együtt jogosít belépésre.)

Dress code: Semi-formal (Uraknak: öltöny I Hölgyeknek: koktélruha)

Az est folyamán fotósunk segít megörökíteni a legjobb pillanatokat, melyeket később a rendezvény Facebook eseményénél teszünk közzé! Emellett egy kreatív, „wall streetes” fotósarokkal is készülünk!

Elővételben jegyek kaphatók munkaidőben (hétfő - péntek, 8-15 óra) az alábbi címen március 7. és április 12. között: Lámfalussy Sándor Közgazdaságtudományi Kar, Sopron, Erzsébet u. 9., I. emelet 131-es iroda.

Asztalfoglalás - ingyenes (március 7-től): (+36 99) 518-463 vagy rosta.dora@uni-sopron.hu.

Sok szeretettel várunk a VIII. Közgazdász Estre!

Cikk nyomtatása E-mail