Nyelvváltó

Gyengénlátó Változat

Új hallgatói közösségi hely nyílt a Soproni Közgázon

A Lámfalussy Kar négy lelkes hallgatója újította fel a Kar közösségi helyiségeit.

2022.09.26. A Fészek Klub felújítása

 

A 2021/2022. tanév 2. félévében négy hallgató – Horváth Kata, Lakatos Panna, Varga Zsanett és Tenki Péter – Helyi gazdaságfejlesztés óra keretein belül, saját szabadidejükben vitték véghez két közösségi helyiség teljes felújítását, valamint egy harmadik terem (az egykori büfé) megnyitását és átalakítását.

2022.09.26. Fészek Klub 02

Egy teljes féléven át tartó felújítást követően idén szeptemberben nyílt meg a Fészeknek nevezett helyiség, amely a közösségi tér funkción felül teret ad a hallgatói csoportmunkák elvégzésére, továbbá lehetőséget biztosít a hallgatóknak étkezésre. „A célunk az volt, hogy a megadott költségkereten belül maradva, reális lehetőségekhez mérten, mindenféle szakmai segítség nélkül három termet újítsunk fel a félév végéig. A munkálatok jó hangulatban teltek, azonban rengeteg kihívással és váratlan helyzettel találtuk szembe magunkat, amelyek időnként megnövelték költségeinket, valamint a munkaórák számát.” – számolt be a megnyitón Horváth Kata, a Fészek egyik felújítója

2022.09.26. Fészek Klub 03

A felújítás során nagy hangsúly került a hallgatók komfortérzetének növelésére, illetve a vidám, otthonos környezet megteremtésére. A projektet végző tanulók munkálatait nehezítette a három különböző szak órarendjének, valamint a két duálisos hallgató munkarendjének összeegyeztetése, azonban a végeredmény, illetve a képek magukért beszélnek.

2022.09.26. Fészek Klub 04

A kitartó és precíz munkának köszönhetően a hallgatók számára ismét rendelkezésre állnak a pihenő, tanuló, valamint az újonnan nyílt ebédlő helyiségek. Közösségért végzett munkájukért a felújításban résztvevők Dékáni dicséret kitüntetést vehettek át a júniusi tanévzáró és diplomaátadó ünnepségen.

 

Galéria >>>

Cikk nyomtatása E-mail