Nyelvváltó

Gyengénlátó Változat

Gyárlátogatással indult a tanév a Lámfalussy Karon

A Közgazdaságtudományi Kar levelező tagozatos hallgatói a LOGSTA GmbH feltérképezéssel kezdték meg a 2022/2023-as tanévet.

2022.09.03. LOGST gyárlátogatás

 

A Soproni Közgáz levelező tagozatos hallgatói vállalat-feltérképezéssel kezdték meg a 2022/2023-as tanévet. Hallgatótársaimmal még a tanév kezdete előtt egy e-mailt kaptunk Pankotay Fruzsina Magda tanárnőtől, hogy lehetőségünk lenne egy szombati vállalatlátogatásra a Szakmai idegen nyelv, illetve a Case Studies tantárgy keretében. Habár a részvétel teljesen önkéntes volt, a csoporttársaim több, mint 2/3-a részt vett az eseményen.

Jól tettük, hogy így döntöttünk. Rengeteg tudással és élménnyel gazdagodhattunk. A LOGSTA GmbH müllendorfi raktárába látogattunk el, ahol egy kicsit beleláthattunk a logisztika és a raktározás világába. István Roland warhaouse menedzser fogadott minket, és mutatta be a vállalatot röviden, majd Saravanan Rajendran global fulfilment menedzser mesélt a munkájáról. Saravanan úr az Európai Unióban és az Egyesült Királyságban zajló teljes logisztikai folyamatokért felelős személy a cégnél. Ami számomra nagyon szimpatikus volt, hogy a kezdetben megszerzett elméleti tudást a való életben, gyakorlatban is kipróbálhattuk, ami egy teljes keretet adott a napnak. Lehetőségünk volt a komissiózás és csomagolás rejtélyeibe betekintést nyerni. Megismertük, hogy melyik folyamat hogyan zajlik, és mennyi időt vesz igénybe. A logisztika egy nagyon összetett folyamat, amelyben minden apró részlet számít – ezzel a gondolattal tértünk haza, amely be is bizonyosodott a látogatásunk során.

Azt gondolom, hogy ennél jobb nyitása nem is lehetett volna ennek a félévnek. Nagyon szépen köszönjük Pankotay Fruzsina Magda tanárnőnek a remek szervezést, és dr. Koloszár Lászlónak intézetigazgató úrnak, hogy elkísérte a csapatunkat, továbbá István Roland raktármenedzsernek, aki megteremtette a lehetőséget, így egy szuper hangulatú szombat délelőttöt tölthettünk egy kedves, barátságos cégnél.

Göcsei Bettina
II. évfolyamos, gazdálkodási és menedzsment szakos levelezős hallgató

Galéria >>>

Cikk nyomtatása E-mail