Nyelvváltó

Gyengénlátó Változat

Kari Tudományos Diákköri Konferencia a Soproni Közgázon

A 2022. november 30-án megrendezett konferencián 2 szekcióban 14 előadás hangzott el, Fenntarthatóság – világgazdaságtan – regionalitás, valamint Üzleti tudományok szekciókban mutatták be tudományos kutatásaikat a hallgatók.

Az elvégzett munka minőségét hűen jelzi, hogy a szekciók zsűrijei a bemutatott művek közül 11 pályamunkát javasolt a 2023-as Országos Tudományos Diákköri Konferenciára.

A „Tudományos Diákköri Kiválósági Klub a Soproni Egyetem Lámfalussy Sándor Közgazdaságtudományi karán” című pályázatnak és a támogatóink felajánlásainak köszönhetően jelentősebb jutalmakat tudtunk kiosztani, a konferenciát változatos különdíjak is színesítették.

 

A konferencia helyezettjei:

Fenntarthatóság – világgazdaságtan – regionalitás szekció

I. helyezett: Nemény Dorka Virág International Economy and Business master
II. helyezett: Náhlik András International Economy and Business master
III. helyezett: Csalogány Cintia Gazdálkodási és menedzsment alapszak

Üzleti tudományok szekció

I. helyezett: Németh Sára Kereskedelem és marketing alapszak
II. helyezett: Prégler Krisztina Pénzügy és számvitel alapszak
III. helyezett: Nagy Lola Gazdálkodási és menedzsment alapszak

 

A részletes eredmények megtekinthetők a Kari TDK Tanács honlapján: http://lkk.uni-sopron.hu/tdk

 

A Kari Tudományos Diákköri Tanács nevében ezúton is szeretnénk megköszönni a hallgatók és témavezetőik áldozatos munkáját, továbbá a különdíjak felajánlóinak a segítségét! Bízunk benne, hogy TDK-zó hallgatóink tovább gondozzák témájukat, s az ő munkájukat, eredményeiket látva mások is kedvet kapnak a tudományos diákköri tevékenységhez, s legközelebb még színesebb témaválasztékkal, még több hallgatóval találkozhatunk.

Bár az idei konferencia lezárult, a tudományos diákköri munka folytatódik, sőt, már meg is jelent a 2023-ra vonatkozó felhívás.

 

Galéria >>>

 

A konferenciát a Kari TDK Tanács által a Nemzeti Tehetség Program keretében, a Kulturális és Innovációs Minisztérium támogatásával elnyert NTP-HHTDK-22-0062 kódszámú „Tudományos Diákköri Kiválósági Klub a Soproni Egyetem Lámfalussy Sándor Közgazdaságtudományi karán” című pályázat programjaként valósítottuk meg.

Cikk nyomtatása E-mail