Nyelvváltó

Gyengénlátó Változat

Workshoppal folytatódik a szakmai együttműködés a Process Solutions Kft. és a Lámfalussy Kar között

Hogyan ne add el magad – bennfentes tippeket és trükköket kaptak a III. éves hallgatók HR-esektől.

20240514_Process Solutions.jpg

Május 9-én ismét Sopronba látogatott a Process Solutions csapata, de már nem csak online, hanem jelenléti formában is vendégül tudtuk látni őket. Ezzel a workshoppal folytatódott a tavaly megkötött együttműködés, melynek keretében Balogh-Szabó Zolna köszöntője után Kormos Adriána és Róka Luca, a Process Solutions HR-es kollégái bennfentes tippeket és trükköket meséltek a jelenlévő hallgatóknak a rövid cégbemutató után.

Szó volt az állásinterjúra való felkészülésről, az online térben zajló interjúkról, az önéletrajzok elkészítéséről, a kiválasztási folyamatról és hogy mi jelent „red flag”-et egy HR-es szemében. A kérdéseket már menet közben is feltehették a diákok, természetesen mobiltelefonjuk használatával, a mentimeter segítségével.

A hallgatók részéről felmerültek kérdések a Home Office-ról, a külsőségekről és a közösségi médiában való jelenlétről szóltak, hogy azok mennyiben befolyásolhatják lehetőségeiket a munkaerőpiacon.

Köszönjük a Process Solutions csapatának a színvonalas és fiatalos lendületű worshopot, reméljük, még sokszor találkozunk velük a Soproni Közgázon!

Dr. Szóka Károly egyetemi docens, szakfelelős

 

A Process Solutions egy dinamikusan növekvő számviteli és bérszámfejtési szolgáltató cég. Saját irodáik és partnerhálózatuk révén Európa-szerte nyújtanak magas színvonalú szolgáltatásokat, cégcsoportjuk Magyarországon 2006 óta piacvezető szerepet tölt be. Országszerte dolgoznak együtt a legjobb szakemberekkel és építik a közel 400 fős magyarországi csapatukat.

 

Cikk nyomtatása E-mail