Nyelvváltó

Gyengénlátó Változat

A Soproni Közgáz csapata a Diák Menedzsment Bajnokság döntőjében

Az EcoSim Üzleti Szimulációk Kft. által szervezett országos üzleti szimulációs - Diák Menedzsment Bajnokság 2024-ben már 28. alkalommal került megszervezésre, melynek során a résztvevők egy kereskedelmi bank menedzsmentjének szerepét ölthették magukra, mind az online szimulációs fordulók, mind pedig a döntő feladatainak kidolgozása során.

20240429_2870_diakmanagementbajnoksag.jpg

A versenyre háromfős csapatok regisztrálhattak, és a már korábban végzett frissdiplomások is kipróbálhatták tudásukat. A Soproni Egyetem Lámfalussy Sándor Közgazdaságtudományi Karát a verseny döntőjében három talpraesett, kitartó és igen szorgalmas másodéves hallgató képviselte: Balogh Boglárka, Kreiter Karina és Dominek Bence.

20240429_2864_diakmanagementbajnoksag.jpgA megmérettetésre 187 csapat regisztrált és vett részt az online üzleti szimulációs fordulókon. A csapatok első selejtezője március 25. és április 7. között zajlott. Az első fordulóból az elért eredmények alapján 40 csapat jutott tovább a verseny középdöntőjébe, melyet szintén online formában április 12-én rendeztek meg. A középdöntőben elért eredmények alapján végül 10 csapat képviselhette az egyetemet. A soproni diákok az online forduló mellett, az általuk kitalált blockchain technológia témát választva készültek a személyes jelenléttel megrendezésre kerülő döntőre, budapesti helyszínnel, ahol az előadások előtt még további online szimulációs teszteket kellett elvégezniük. A csapat új tapasztalatokkal gazdagodva várja a következő év EcoSim versenyét.

20240429_oklevelek_diakmanagementbajnoksag.jpg

Az online fordulókon történő sikeres szereplés, valamint a színvonalas előadás megtartásában történő közreműködés nem jöhetett volna létre a lelkes kollégák ötletei, szervezési, támogatási munkája nélkül. Köszönet illeti Dr. Cziráki Gábor és Dr. Baranyi Aranka oktatók munkáját, valamint Prof. Dr. Széles Zsuzsanna dékánasszony támogató közreműködését. A csapat tagjainak ezúton is szívből gratulálunk a legjobb 10 csapat közé történő bejutáshoz, és a színvonalas előadáshoz!

20240429__2889_diakmanagementbajnoksag.jpgTovábbi sikereket és jó egészséget kívánunk!

Cikk nyomtatása E-mail