Nyelvváltó

Gyengénlátó Változat

Szakmai Bizottság alelnökének választották Dr. Koloszár Lászlót

Az Országos Tudományos Diákköri Tanács (OTDT) 2024. április 9-i ülésén kerültek átadásra az OTDT Szakmai Bizottságai vezetőségi tagjainak megbízólevelei Budapesten. Dr. habil. Koloszár László, a Soproni Egyetem Lámfalussy Sándor Közgazdaságtudományi Karának intézetigazgató egyetemi docense hivatalosan is átvette az OTDT Közgazdaságtudományi Szakmai Bizottság alelnöki megbízatását.

20240430_240409_OTDT_KozgTudSzakbiz_alelnok_KL_1.jpg

Koloszár László a bizottság munkáját az elmúlt négy évben az elnökség titkáraként támogatta. Aktívan részt vett az OTDK-k előkészítő tevékenységeiben, a Közgazdaságtudományi OTDK-k szakmai hátterének és minőségbiztosításának fejlesztésében. Következetes tehetségfejlesztő és szervező munkájával évtizedek óta hozzájárul a Kar és az Egyetem tudományos tevékenységéhez.

20240430_OTDT_KozgTudSzakbiz_alelnok_KL_2 (1).jpg2021-ben a 35. OTDK Közgazdaságtudományi Szekciójának helyi szervezője volt, a rendezvény előkészítésének, zökkenőmentes lebonyolításának és utókövetésének nagy kihívást jelentő feladatában hatalmas szerepet vállalt. Több ízben szerkesztett TDK hallgatók kutatásaiból készült tudományos köteteket. 2013-ban Pro Scientia Aranyérmes hallgató témavezetője kitüntetést vehetett át, 2019-ben pedig a tudományos tehetséggondozásban végzett munkássága elismeréseként Mestertanár Aranyérmet kapott.

Megbízatásához ezúton is gratulálunk és sok sikert kívánunk!

 

Fotó: Faragó László

Cikk nyomtatása E-mail