TOUR-IZMOS Egyetemfoglaló vetélkedő

Létrehozva: 2018.12.15 20:21

egyetemfoglalóNagy érdeklődés övezte a 2018. december 13-án megrendezett, immár 7. Egyetemfoglaló vetélkedőt, melyre idén rekordszámú, 22 csapat érkezett Sopronból, Győrből és Fertődről a Soproni Egyetem Lámfalussy Sándor Közgazdaságtudományi Karának Aulájába. A rendezvényen ezúttal a fenntartható turizmus került a középpontba.

Tovább

December 6-án ellátogatott a Mikulás az LKK aulájába is

Létrehozva: 2018.12.11 23:01

mikulásIdén sem felejtette el a Mikulás az egyetemistákat. December 6-án 18 és 21 óra között az LKK aulájában összegyűlt hallgatók ajándékozták meg egymást. A rendezvényről nem hiányozhattak a társasjátékok, a sütemény és a kellemes karácsonyi hangulatú forraltbor sem.

Tovább

Nyílt Nap a Soproni Közgázon

Létrehozva: 2018.12.11 22:44

nyílt napA Soproni Egyetem Lámfalussy Sándor Közgazdaságtudományi Kara, a héten tartotta az idei beiskolázási időszak első nyílt napját. Az érdeklődő középiskolások és szüleik szaktájékoztató standoknál kaptak információt képzéseinkről.

Tovább

Egyetemi hallgatók szerveztek jótékonysági gyűjtést fiatalok bevonásával

Létrehozva: 2018.12.09 20:27

A Soproni Egyetem Lámfalussy Sándor Közgazdaságtudományi Kar (SOE-LKK) és a Simonyi Károly Kar (SOE-SKK) hallgatói, Projektmenedzsment tárgyuk keretében, a féléves feladatuk keretében szerveztek a Máltai Szeretetszolgálat soproni csoportja részére egy adománygyűjtést, melyhez 8 intézmény csatlakozott.

Tovább

Képzők képzése – Tréning a duális képzésben részt vevők mentoroknak a Soproni Egyetemen

Létrehozva: 2018.12.02 20:43

A Soproni Egyetem – az Egyetemi Duális Képzési Tanács szervezésében, a Benedek Elek Pedagógiai Kar, a Lámfalussy Sándor Közgazdaságtudományi Kar és a Simonyi Károly Műszaki, Faanyagtudományi és Művészeti Kar közreműködésével – 2018. november 15–16-án tartotta oktatásmódszertani képzéseit vállalati szakemberek és a soproni egyetem duális képzéseiben részt vevő mentorai részére. Az LKK és az SKK tréningjei fél napos eltolással valósultak meg.

Tovább

Országos doktorandusz konferencia a Hűség városában

Létrehozva: 2018.12.02 20:35

VI. MÉRFÖLDKŐ KONFERENCIA a Soproni Egyetemen 

  

A Doktoranduszok Országos Szövetsége (DOSz) és a Soproni Egyetem Doktorandusz Önkormányzatának (Soproni Egyetem DÖK) közös szervezésében 2018. november 17-18 között zajlott le a VI. Mérföldkő Konferencia.

 

Tovább

Regionális esettanulmányi verseny

Létrehozva: 2018.11.27 00:06

Versenyfelhívás regionális témakörben!

A Regionet Competitive AT-HU Interreg V-A projekt keretében a Kisalföldi Vállalkozásfejlesztési Alapítvány esettanulmány készítő verseny hirdetett határon átnyúló gazdaságfejlesztési témákban térségi osztrák és magyar felsőoktatási intézmények-, ill. a programtérségből származó hallgatóinak (PhD is).

Tovább

A turizmus szektor képviselői Párizsban a Fenntartható Turizmusért

Létrehozva: 2018.11.26 23:51

csoportkép

Európai és nemzetközi szervezetek képviselői, politikusai, iparági képviselői, projektmenedzserei, akadémikusai, tervezői, befektetői és vállalkozói találkoztak a PM4SD által szervezett 6. Nyári Egyetemen Párizsban október 9. és 12. között. A delegációk előadásokon, gyakorlati workshop-on és tréningeken vettek részt, valamint tapasztalatikat is megosztották egymással a világ egyik, a fenntartható turizmus szempontjából legkiemelkedőbb célpontjában, a párizsi Villages Nature Paris-ban.

Tovább