Nyelvváltó

Gyengénlátó Változat

Elérhetőségeink

Cím:
Soproni Egyetem
Lámfalussy Sándor Közgazdaságtudományi Kar
Sopron
Erzsébet u. 9.
9400
Tel/Fax: +36 99/518-257
Address:
University of Sopron
Alexandre Lamfalussy
Faculty of Economics
H-9400 Sopron
Erzsébet st. 9.
Hungary
Tel/Fax: +36 99 518-257
Adresse:
Universität Sopron
Alexandre Lamfalussy
Fakultät für Wirtschaftswissenschaften
H-9400 Sopron
Erzsébet str. 9.
Ungarn
Tel/Fax: +36 99 518-257

Képzési helyszíneink

Sopron

Sopron_cimer_k.jpgSopronban a Kar képzési–kutatási tevékenységét az Erzsébet utcában, az egykori pénzügyi palota rekonstrukciójával kialakított campus területén végzi. Az elmúlt években „PPP” konstrukcióban megvalósult udvarbeépítés során két előadóteremmel (auditorium) egy aulával és egy mélygarázzsal egészült ki a campus. Belső tereinek kialakítása, természetes megvilágítása, kapcsolódása a 80 éves épülettömbhöz oly hasznossá és gazdaságossá teszi, mely páratlan a hasonló funkcionalitású építmények körében. A két belső udvar világító-udvarként funkcionál, mely így természetes megvilágítást ad az aulának és az előadótermeknek is. A campus 5011 m2 nettó alapterületen a Kar teljes oktatási-kutatási, adminisztrációs helyigényét biztosítja. Összességében két 250 fő, három 150 fő, négy 80 fő és tizennégy 30 fő befogadására alkalmas tanteremmel rendelkezünk. 
Minden tanterem whiteboarddal és vetítővászonnal felszerelt. Az intézetek biztosítják szükség esetén az írásvetítőt, projektort és notebookot, ami európai színvonalú előadások megtartását teszi lehetővé.
A campus teljes területén nagy sávszélességű wireless hálózat áll a hallgatók rendelkezésére. Hallgatóinknak kötelező órarendi elfoglaltságukon kívül is van lehetőségük számítógépek használatára, a tantermekben elhelyezett számítógépes hálózati csatlakozók lehetővé teszik laptopok, illetve projektorok órák közbeni közvetlen kapcsolatát szervereken keresztül a legkülönfélébb adatbankokhoz.
Az egyetem gazdag központi könyvtárral rendelkezik. Emellett fejlődőek a kari és az intézeti könyvtárak is, az előbbiek önálló olvasóteremmel is rendelkeznek. Utóbbiakban megtalálható az alapműveken kívül az elmúlt öt esztendőben megjelent hazai szakirodalom széles palettája és a mértékadó nemzetközi szakirodalom főbb munkái angol és német nyelven is.

Sopron.jpg

 

Budapesti Képzési Központ

Budapest_cimer_k.jpgBudapesti Képzési Központunk 2022. augusztus 1-től a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem alkotás úti épületének második emeletén működik tovább (cím: 1123 Budapest, Alkotás u. 42-48.). Ügyintézés a második emelet B206-os irodában pénteki és szombati napokon lesz Honfi Blanka oktatásszervező kolléganőnél.

Az épület a XII. kerület központi részén – a BAH-csomópont és a Széll Kálmán tér között – a MOM Park bevásárlóközpont mellett található.

Új képzési helyünk tömegközlekedéssel – busszal, villamossal, metróval és vonattal egyaránt – kitűnően megközelíthető. Például a Kelenföldi pályaudvarról a 139-es busszal átszállás nélkül, a Déli pályaudvarról a 17-es, 61-es villamossal az Alkotás úton lehetünk. Autóval érkező oktatóinknak van lehetőség beállni az épület mögötti parkolóba, ami az Alkotás útról közelíthető meg (az épület BAH-csomópont felőli oldalán, a sorompónál lehet behajtani). Ehhez szükséges lesz előzetesen megadni a rendszámot, amit az aktuális héten leadunk a recepciónak.

Az épületben beléptető rendszer van, az emeletekre csak azon keresztül lehet feljutni lifttel vagy lépcsőn. A belépőkártyákkal kapcsolatban külön e-mailt küldünk ki. A rendszer „okos”, azaz érzékeli, ha a kártya tulajdonosa bejött az épületbe. Így kerüljük azt a megoldást, hogy egy kártyával többen is kijövünk a kapun, mert akkor úgy érzékeli a rendszer, hogy nem jöttünk ki az épületből (a következő alkalommal így nem fog beengedni). Tehát mindenki használja a kártyáját be- és kilépésnél is! Munkaidőben a recepciós hölgyek tudnak segíteni a be- és kijutással kapcsolatban a földszinten. Munkaidő után a recepció mögött a 0-24 órás portaszolgálat veszi át a feladatukat.

A mínusz 1-es szinten étterem és büfé is rendelkezésre áll. Ebédelni hétköznapokon 11.00–14.00 óra között lehet, a büfé hétköznapokon van nyitva 8.00–16.00 óra között. A büfénél folyamatosan elérhetőek a kávé-ital-snack automaták is. A közelség miatt (pl. ebédszünetben vagy szombati napokon) akár a MOM Parkban lévő élelmiszerboltok, kávézók, gyorséttermek is igénybe vehetők.

Budapest.jpg
Cikk nyomtatása E-mail

Kapcsolódó elérhetőségek