
A HEINEKEN Hungária Zrt. és a Soproni Egyetem régóta tartó együttműködését újította meg. A hosszútávú partnerség legfontosabb célkitűzése, hogy a felelős alkoholfogyasztás üzenetét érdekes előadások és izgalmas programok keretein belül minél szélesebb körben és hatékonyabban eljuttassa az egyetemistákhoz.
A sör mértékkel fogyasztva egy kiegyensúlyozott életmód része lehet. Ezt az üzenetet képviseli a HEINEKEN Hungária Zrt., amely sörgyártó vállalatként már hosszú ideje élen jár a felelős alkoholfogyasztás fontosságának kommunikációjában, valamint portfóliójában az alkoholos termékek mellett 0.0%-os alternatívákat is kínál fogyasztóinak. A mértékletes alkoholfogyasztásra irányuló célkitűzések adták alapját a vállalat és a Soproni Egyetem már régóta tartó együttműködésének, amelyet azzal a céllal újítottak meg a felek, hogy további izgalmas programok keretében szólítsák meg a fiatal egyetemistákat.
A szeptember 14-15-i Soproni Egyetemi Napokon való együttműködés is ennek szellemében valósult meg. A HEINEKEN Hungária Zrt. nem csak a Soproni márkával támogatta az eseményt, de a SEN-SÖR Reggeli program keretében előadóként is részt vehettek a vállalat munkatársai. Kelemen Lilla, a HEINEKEN Hungária Zrt. márkamenedzsere a vállalat működéséről, a felelős alkoholfogyasztással kapcsolatos célkitűzésekről, valamint kezdeményezésekről beszélt bővebben a hallgatóknak. Lados Péter, a vállalat sörfőző mestere pedig interaktív előadást tartott a sörgyártásról, a sörfogyasztás kultúrájáról és a sörrel kapcsolatos tévhitekről. A hallgatók az elméleti ismeretek megszerzését követően kóstolót is kaptak a Soproni Radler portfólió legújabb termékéből, a Soproni Radler Körte-Citromból.
„Örömmel folytatjuk a közös munkát a Soproni Egyetemmel, hiszen kiemelten fontos számunkra, hogy a fiatal felnőttek számára meghatározó évek alatt a felelős alkoholfogyasztás tudatosságát is az edukáció részévé tegyük. Célunk, hogy a jövőben még több, a Soproni Egyetemi Napokhoz hasonló eseményt valósíthassunk meg közösen.”
– mondta el Varga-Nagy Eszter, a HEINEKEN Hungária Zrt. Vállalati Kapcsolatok és Kommunikációs Vezetője.
Forrás: Trademagazin.hu
A rendezvény a 2019-1.2.1-EGYETEMI-ÖKO-2019-00023 „ Technológia transzfer iroda és hozzá kapcsolódó struktúra létrehozása a Soproni Egyetemen” projekt keretében került megrendezésre.

Kapcsolódó elérhetőségek
Kapcsolódó tartalmak
- Fa, Innováció és Jövőkép: Mérlegen a Soproni Egyetem sikeres éve
- A jövő erdeje, a jelen sikerei: Visszatekintés a Soproni Egyetem Erdőmérnöki Karának mérföldköveire
- Áldott, Békés Karácsonyi Ünnepeket kíván a Soproni Egyetem!
- Nyílt nap a Soproni Egyetemen januárban – Élmény, tudás, jövő egy helyen
- Elhunyt Mastalír Ernőné Dr. Zádor Márta a Soproni Egyetem Központi Könyvtár ny. főigazgatója
- Élethosszig tartó tanulás: Sikeres félévet zárt a Soproni Egyetem nyugdíjasegyeteme
- Diákhagyományok a Soproni Egyetemen – Firmává avatták Edét
- Elhunyt dr. Verő József a Soproni Egyetem fizika tanszékének nyugalmazott professzora
- 2025-ben is Kerékpárosbarát Munkahely a Soproni Egyetem
- Évforduló – Fejlődés, Lendület, Összetartozás