Nyelvváltó

Gyengénlátó Változat

Doktoravatás a Lámfalussy Sándor Közgazdaságtudományi Karon

A Soproni Egyetem Lámfalussy Sándor Közgazdaságtudományi Kar Kari Tanácsa 2024. február 9-én 10.00 órai kezdettel tartotta diplomaosztó nyilvános tanácsülését.

20240209_diplomaoszto.jpg

Az elnökség és a doktorjelöltek bevonulása után prof. dr. Széles Zsuzsanna egyetemi tanár asszony, a Lámfalussy Sándor Közgazdaságtudományi Kar dékánja nyitotta meg az ünnepélyes és nyilvános kari tanácsülést, melyet a jelöltek, hozzátartozók, résztvevők köszöntése, az elnökség bemutatása követett. Vendégeink sorában köszönthettük Béres Marcell urat, a Béres Gyógyszergyár Zrt. alelnökét, innovációs és portfóliómenedzsment igazgatóját, valamint Regéczy-Béres Melinda asszonyt, a Béres Gyógyszergyár Zrt. kommunikációs igazgatóhelyettesét is.

A 2023/24. tanév őszi félévében a Lámfalussy Sándor Közgazdaságtudományi Kar „Széchenyi István Gazdálkodás- és szervezéstudományok” Doktori Iskoláját 7 hallgató végezte el sikeresen. A doktori képzés eredményeként egyetemünk Doktori és Habilitációs Szabályzatának megfelelően, eredményesen megvédett disszertációja alapján az Egyetemi Doktori és Habilitációs Tanácsa a gazdálkodás és szervezéstudományok tudományágban PhD doktori címet adományozta:

  • Balogh Zita okleveles közgazdász
  • Gyurasicsné Fazekas Nikolett okleveles közgazdász
  • Istenes-Benczi Melinda okleveles bölcsész
  • Paulovics Ágnes okleveles közgazdász
  • Stefan Breuer okleveles közgazdász
  • Tóth Tímea Zsófia okleveles közgazdász
  • Wael Alasfar okleveles közgazdász

részére.  

A Lámfalussy Sándor Közgazdaságtudományi Karon a 2023/24. tanév őszi szemeszterében magas szintű tudományos tevékenységét, oktatói és előadói képességét a törvényben meghatározott módon bizonyította:

  • Henrique Schneider, a gazdálkodás- és szervezéstudományok doktora.

Az egyetem Doktori és Habilitációs Tanácsa a gazdálkodás- és szervezéstudományokban nevezettet önálló egyetemi előadások tartásának jogával, valamint a dr. habil. cím viselésének jogával felruházza, részére az oklevelet kiadta. 

 

Jó szerencsét!
Isten éltesse a Közgazdászokat!

 

Galéria >>>

Cikk nyomtatása E-mail