Jelentkezési lap – szakirányú továbbképzés

Adatkezelő: Soproni Egyetem

Adatkezelés célja: a szakirányú továbbképzésre jelentkezők regisztrálása

Adatkezelésért felelős személy: Soproni Egyetem, LKK, Árendásné Fekete Márta, hivatalvezető, arendasne.fekete.marta@uni-sopron.hu, (+36 99) 518-396

Adatkezeléssel kapcsolatos ügyintézés: Ön kérheti, hogy az Ön által megadott személyes adatokat töröljük a rendszerünkből

Adatvédelmi tisztviselő: Dr. Kamarás Péter, kamaras.peter@uni-sopron.hu, (+36 99) 518-365.

Az Egyetem Adatvédelmi Szabályzatának letöltése (A VIII. fejezet részletesen tartalmazza az Önt megillető jogokat)

Név * 
E-mail címe * 
Erre a címre kap visszaigazolást!
Képzés kiválasztása * 
Helyszín  


Diploma másolatának feltöltése
Max. méret 8 MB
A felvételi eljárási díj (5 000 Ft) befizetési igazolásának másolata
Max. méret 8 MB

Bankszámlaszám: 11737083-24683441, a megjegyzés rovatba kérjük feltüntetni: SOE-LKK szakirányú továbbképzés felvételi díja.

Hozzájárulási nyilatkozat  

Hozzájárulok, hogy a regisztráció során rögzített adataimat a Soproni Egyetem Lámfalussy Sándor Közgazdaságtudományi Kara a felvételi eljárással kapcsolatban felhasználják.

Kijelentem, hogy a fenti hozzájárulásomat minden befolyástól mentesen, önkéntesen tettem, az Egyetem Adatvédelmi Szabályzata ismeretében.

Adatfelhasználási nyilatkozat  

Hozzájárulok, hogy az általam, a jelentkezéshez csatolt dokumentumokat a Soproni Egyetem az Iratkezelési Szabályzatának (http://uni-sopron.hu/downloadmanager/download/nohtml/1/id/3019/m/2266) megfelelően kezelje a GDPR Rendelet 6. cikk (1) b pontja alapján (az adatkezelés olyan szerződés teljesítéséhez szükséges, amelyben az érintett az egyik fél, vagy az a szerződés megkötését megelőzően az érintett kérésére történő lépések megtételéhez szükséges).

Felhívjuk a jelentkezők figyelmét, hogy a személyes adatokat tartalmazó dokumentumokat nem kötelező csatolni, de a jelentkezés csak akkor lesz érvényes, ha azokat személyesen, előre egyeztetett időpontban az ügyintézőnek bemutatják.