XIV. Soproni Pénzügyi Napok konferencia a Soproni Közgázon


Karunkon immáron tizennegyedik alkalommal került megrendezésre az adózási-pénzügyi-számviteli szakmai és tudományos konferencia.

 

 

 

2020. október 1-jén és 2-án került megrendezésre az őszi pénzügyes konferencia, „Gazdaságvédelem és pénzügyi kiutak” címmel. A kétnapos rendezvény központi témája a magyar gazdasági pálya volt, az előadások zöme a COVID-19 hatásait elemezte, természetesen minden előadó az ő saját szemszögéből, illetve témájához kapcsolódóan. Az előadásokat mindkét napon pódiumbeszélgetések színesítették, melyek során a szakma neves képviselői kifejtették személyes álláspontjukat és a közönség is hozzászólt a témákhoz.

Ahogy eddig minden évben, így idén is a szakemberek mindkét nap aktuális információkat hallgattak meg az adózás és a számvitel területén, és ismét kreditpontos igazolásokat vettek át a konferencia végén. Ezt egészítették ki az immáron negyedik alkalommal megrendezett csütörtöki tudományos szekciók is, ahol PhD-hallgatók és oktatók, kutatók mutatták be szakmai területeiket, kutatásaikat.

Előadónk volt többek között Domokos László az Állami Számvevőszék elnöke, Parragh Bianka a Monetáris Tanács tagja, Kovács Árpád a Költségvetési Tanács elnöke, Balog Ádám az MKB Bank Zrt. elnök-vezérigazgatója és Szabó István az OTP Bank Zrt. Agrárágazati Igazgatóságának igazgatója.

A rendezvényről készült képek és az előadásanyagok megtekinthetők és letölthetők a konferencia weboldalán:
http://spek.hu/index.php?page=konferencia_2020_XIV_soproni_penzugyi_napok

Kiemelt képek >>

 

Kovács Tamás egyetemi docens, mb. intézetigazgató
Szóka Károly egyetemi docens