Kiemelt szakmai partnereink, oktatóink

A kurzus szervezése során figyelmet fordítunk az ismeretek megfelelő szakemberekkel történő oktatására. Így az elméleti alapozó tárgyakat a Nyugat-magyarországi Egyetem Közgazdaságtudományi Karának közgazdaságtan elméleti szakemberei, a gyakorlatorientált és egészségügyi szakmai közgazdasági tárgyakat a szakmában kiválóan jártas, azt művelő oktatókkal biztosítjuk.
Kiemelt szakmai partnereink:
Képzésünket a Magyar Gyógyszerész Kamara, a Magyar Orvosi Kamara, az ESKI (Egészségügyi Stratégiai Kutatóintézet), a META (Magyar Egészség-gazdaságtani Társaság), és az Osztrák Egészségügyi Társaság is ajánlja.
Felkért oktatóink:
Babonits Tamásné diplomás ápoló, a Péterfy Sándor utcai Kórház–rendelőintézet ápolási igazgatója, a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara Fekvőbeteg-ellátási alelnöke.
Prof. Dr. Bártfai Zoltán egyetemi magántanár, habilitált doktor, a Soproni Erzsébet Oktató Kórház osztályvezető főorvosa, az orvosigazgató általános, oktatási és tudományos helyettese.
Dr. Budaházy Emil orvos, általános orvostan és társadalom-orvostan szakvizsga, az egészségügyi közgazdász orvostudomány kandidátusa, a Péterfy Sándor utcai Kórház-rendelőintézet nyugalmazott főigazgatója, orvos igazgató helyettese, korábban tiszti főorvos Szerencsen, államigazgatási szakember, járási, városi, megyei főorvos, az Omkernél és az Euromedicnél vezető, kolóniaorvos Mongóliában, a Magyar Kórházszövetség tagja.
Kitüntetései: Batthyány–Strattmann-díj, Semmelweis-díj.
Dr. Ficzere Andrea orvos, egészségügyi menedzser, az Uzsoki Utcai Kórház főigazgatója.
Forgács Csaba habilitált egyetemi tanár, Budapesti Corvinus Egyetem.
Dr. Fülöp Rudolf jogász, mérlegképes könyvelő és felsőfokú államháztartási, valamint egészségügyi menedzser, biztosítási szakmai oklevél, Törökbálinti Tüdőgyógyintézet volt gazdasági igazgatója majd főigazgatója. A Magyar Kórházszövetség, az Egészségügyi Gazdasági Vezetők Egyesületének elnökségi tagja, valamint a Péterfy Sándor Utcai Kórház főigazgatójának korábbi főtanácsadója, önkormányzati biztos a Szent Rókus Kórház és Intézményeibe. EGVE és a Kórházszövetség delegáltjaként ellátja a – 27 kórház részvételével folyó – költségfelmérésen alapuló átfogó kódkarbantartás szakmai felügyeletét, koordinálását.
G. Németh György c. egyetemi docens, újságíró, a Napinetwork főszerkesztője, a Benyovszky Orvosi Központ igazgatója.
Dr. Golub Iván c. egyetemi docens, orvos, belgyógyász, egészségügyi szakközgazdász, a Fővárosi Önkormányzat Uzsoki utcai Kórház nyugalmazott főigazgatója, a Magyar Kórházszövetség volt elnöke.
A legfontosabb kitüntetései: „Zuglóért Érdemrend”, „Magyar Köztársasági Érdemrend Lovag keresztje”, „Pomáz Díszpolgára”, „Pro urbe” Díj.
Horváth Krisztina egészségügyi marketing szakértő, az Első Magyar Egészségügyi Marketing Kft. ügyvezetője és tulajdonosa, mely kimondottan az egészségügyre specializálta marketing tevékenységét. Számos magánklinika, egészség- és gyógycentrum, fogászati rendelő és diagnosztikai központ teljes körű marketingkommunikációjában vesz részt. Segítséget nyújt magánrendelések beindításához, illetve már működő praxisok menedzseléséhez.
Dr. Horváth Zsolt orvos, fogorvos, közgazdász, volt országgyűlési képviselő.
Dr. Kovács Erika orvos, egészségügyi menedzser, egészségügyi minőségbiztosítási szakértő, a Fővárosi Önkormányzat Heim Pál Gyermekkórház Minőségügyi vezetője.
Krokovay András közgazdász, menedzser, egészségügyi menedzser, a Budai Irgalmasrendi Kórház Kht. volt gazdasági igazgatója, EGVE Elnökségi tag, MEMK alelnök, belső ellenőr – Szent Imre Egyetemi Oktatókórház.
László Gábor közgazdász, az Általános és Hitel Finanszírozási Zrt. elnök-vezérigazgatója.
Dr. Lovas Kornélia MTA köztestületi tag, gyógyszerész, szakértő, az MTA Elméleti Orvostudományi Bizottság tagja.
Mattiassich Norbert osztályvezető, Soproni Erzsébet Oktató Kórház Kontrolling-, Informatikai és Finanszírozási Osztály.
Dr. Németh István egyetemi docens, okleveles építőmérnök, okl. tájrendező és környezetvédő szakmérnök, a Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum elnök-vezérigazgatója, a Magyar Fürdőszövetség társadalmi elnöke, a Pannon Termál Klaszter elnöke, a Vas Megyei Mérnöki Kamara elnöke, a Gyógyfürdőügyi és Klimatológiai Világszervezet APA menedzsment Bizottság elnöke.
Novákné dr. Pékli Márta c. egyetemi docens, gyógyszerész, egészségügyi szakmenedzser, nyugalmazott irodavezető a ESKI-TEI Technológia-értékelő irodánál, az IME Egészségügyi vezetők szaklapjának és gyógyszerész publikációk rovatvezetője.
Dr. Simon Tamás ügyvéd, biztosítási szakjogász, egészségügyi szakjogász, egészségügyi közvetítő, a Budapesti 384. számú Ügyvédi Iroda vezetője.
Prof. dr. Simon Tamás az orvostudomány kandidátusa, a Semmelweis Egyetem emeritus professzora. Tudományos kutatásokat az epidemiológia, az egészségfejlesztés és a rákmegelőzés terén végzett.
Dr. Székely Tamás orvos, volt OEP-főigazgató, volt egészségügyi miniszter, jelenleg a KELEN Kórház ügyvezető igazgatója.
Szy Katalin klinikai szakpszichológus a Fővárosi Önkormányzat Péterfy Sándor utcai Kórházban.