Vezető oktatóink

Baracsi Gabriella beszédtréner, logopédus, oligofrén pedagógus.
Dankovics Gergely Magyarország Átfogó Egészségvédelmi Szűrőprogramjának (2010-2030) igazgatója, az Európai Nemzeti Egészségvédelmi Program alelnöke, kórház- és intézményi divízióvezető.
G. Németh György c. egyetemi docens, újságíró, kommunikációs szakember, kiemelt szakterülete a digitális kultúra és az online kommunikáció, az Orvosi Hírek főszerkesztője, a Benyovszky Orvosi Központ igazgatója, a Magyar Alvás Szövetség elnöke.
Győrfi Pál szóvivő, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs igazgatója.
Dr. Juhász Judit a Művészeti Akadémia szóvivője, a Nemzeti Alapítvány elnöke, az Anyanyelvápolók Szövetségének elnöke.
Dr. Kozák Ákos közgazdász, szociológus, a GfK Hungária Piackutató Intézet volt vezetője, a Magyar Marketing Szövetség korábbi elnöke, az ESOMAR Európai Marketing és Társadalomkutató szervezet tagja, számos felsőfokú piackutatási tananyag szerzője, illetve társszerzője. Szakterülete a fogyasztói panelkutatások, fogyasztásszociológia és a médiahasználati szokások kutatása.
Lakatos Zsófia kommunikációs szakember, a Magyar PR Szövetség volt elnöke, évekig a világ egyik legnagyobb pr-ügynöksége, a Hill+Knowlton Hungary Kft-t magyar leányvállalatának a vezetője, jelenleg az Emerald Public Relations ügyvezetője.
Dr. Rácz Gábor kommunikációs és marketing szakértő, válságmenedzser jelentős közszolgálati és multinacionális vállalati szakvezetői tapasztalattal (Nemzetgazdasági Minisztérium, Nemzeti Külgazdasági Hivatal, Weber Shandwick GJW,  British American Tobacco Hungary Kft. stb.)  aklasszikus PR, lobby, média, a kormányzati kapcsolattartás, a marketingkommunikáció és válságmenedzselés témakörökben. A Magyar Public Relations Szövetség örökös tagja.
Dr. Sarkady Ildikó ügyvéd, médiajogi tanácsadó, alapítója és első elnöke a Magyar Reklámszövetség Jogi Bizottságának, a Szerzői Jogi Szakértői Testület elnökségi tagja, nevéhez fűződik az átfogó médiaszabályozási reform elindítása, a Digitális Átállás Stratégiája, valamint a Nemzeti Audiovizuális Média Stratégia kidolgozása.
Sárosi Péter PR szakértő, igazgató (PublicPress Kommunikációs és Menedzsment Tanácsadó), a „public relations magyarországi meghonosítása, oktatása, művelése és népszerűsítése” érdekében végzett munkájáért 2000-ben a Magyar Public Relations Szövetség (MPRSZ) „Örökös Tagjává” választotta. 2000 óta a Magyar Újságírók Országos Szövetsége (MÚOSz) Választmányának tagja.
Dr. Serényi János mérnök, közgazdász, nemzetközi gazdasági szakértő, 20 éven keresztül McCann Erickson Reklámügynökség ügyvezetője igazgatójaként dolgozott. A 82 országban működő Superbrands Szervezet magyarországi szakmai zsűrijének munkáját vezeti. Jelenleg a saját cége, az Értéktrend Kft. keretein belül a tanácsadásra, coachingra, tréningek kidolgozására fókuszál.
Prof. dr. Simon Tamás az orvostudomány kandidátusa, a Semmelweis Egyetem emeritus professzora. Tudományos kutatásokat az epidemiológia, az egészségfejlesztés és a rákmegelőzés terén végzett.
Dr. Szalay Katalin orvos, neurológus, kommunikátor, az Egészségporta Egyesület alapító tagja, The Business and Professional Women’s Association of Budapest alapító tagja, Panoráma Világklub Új-Zélandi és Hollandiai társklubok magyar elnöke, Üzleti Fórum tagja, Magyar Világtalálkozó Szervezőbizottságának tagja.
Dr. Szarvasházi Judit újságíró, szerkesztő, nagy tapasztalatokkal rendelkező könyv- és lapkiadó vezető, a legnagyobb példányszámú egészségügyi újság, a Patika Magazin főszerkesztője, a posztgraduális távoktatás, az offline és online kommunikáció szakembere, a Magyar Gyógyszerészi Kamara és a Magángyógyszerészek Országos Szövetségének a tagja.
Dr. Varga Imre szervezéstani, rendszerelméleti szakember, a hazai holisztikus (transzdisciplináris) gyógyászat kiemelkedő képviselője, integratív-medicina program vezető, szakterülete az egészségügyi kultúraváltás rendszerelméletű vizsgálata az orvoslástól az oktatáson át a finanszírozásig, a Magyar Járóbeteg Szakellátás Szövetségének alapítója és örökös elnöke, az IME (Interdiszciplináris Magyar Egészségügy - tudományos folyóirat)  szerkesztőbizottságának a tagja.