Vállalati Kapcsolati Csoport

 

A Vállalati Kapcsolati Csoport egy önkéntes hallgatókból szervezett projektcsoport, melyet azzal a céllal hoztunk létre, hogy Egyetemünk érdekeit szolgálva, újabb tartós kapcsolatokra tegyünk szert az üzleti szféra legfontosabb képviselőivel.
Felismertük a tudomány és a gazdaság együttműködésének jelentőségét és örvendünk, hogy a Közgazdaságtudományi Kar vezetősége is ráismert az ötletünkben rejlő potenciálra. Szervezetünk a kapocs egyetemünk és a gazdaság között és egyben kísérlet egy munkájában független, egyedi elgondolásait megvalósító vállalkozás megvalósítására. Úgy véljük, a legfontosabb erőforrásunk az egyetemünk által biztosított know-how és szakképzett hallgatóink, hiszen innovatív, tudományos környezetben végezzük munkánkat és közvetlenül dolgozhatunk együtt egyetemünk legkiválóbb tanulóival.
Hosszú távú tervünk, hogy a Közgazdaságtudományi Kar és üzlettársaink megbízható, komoly és stabil partnereként önálló versenyképes szervezetté válhassunk.
Szervezetünk még a korai fázisában jár így vállalkozásunk kibontakoztatására befektetőket, üzleti partnereket keresünk. Legyen Ön is partnerünk és engedje meg, hogy meggyőzzük Önöket hatványozott értékű lehetőségeinkről!