K&H a fenntartható agráriumért ösztöndíjpályázat

A bejegyzés érvényessége lejárt!

A program célja, hogy segítse azon hallgatók tanulmányát és kutatómunkáját, akik „kis tudósokként” új eljárásokkal állnak elő, és idővel változtathatnak a szakma jövőjén és megítélésén. Idén ezért az ágazat versenyképességének növelésére és a digitalizációra fókuszálunk, ebben a témában várjuk a pályamunkákat.

Az ösztöndíjra a PhD, a mesterképzés és az alapképzésben részt vevő hallgatók jelentkezhetnek. PhD kategóriában egy PhD tézisfüzettel vagy egy ezzel megegyező formájú, terjedelmű és szerkezeti felépítésű, a doktori disszertáció témáját, kutatási menetét és eredményeit bemutató magyar nyelvű összefoglalóval, mesterképzésen pedig egy TDK dolgozattal lehet pályázni. Az alapképzés kategóriában egy, az általunk megadott témában készült kétoldalas szakmai dolgozattal lehet jelentkezni.

Az elmúlt három évben összesen 14 felsőoktatási intézmény 167 tehetséges hallgatója nyújtotta be színvonalas szakmai munkáját, akik közül 21-en kaptak anyagi és szakmai támogatást tanulmányuk és kutatómunkájuk folytatásához. Mindez megerősíti bennünk azt a tényt, hogy a fenntartható agrárium kérdése a fiatal generáció számára is kiemelt fontosságú.

A pályázatok benyújtásának határideje: 2018. március 18., 23.59 óra

A pályázati kiírás, adatlap és összegzés minta online, az alábbi linken érhető el: 
https://www.kh.hu/csoport/fiatalok-oktatasa >>