Hogyan tudsz jelentkezni duális képzésünkre?

A duális képzésre többlépcsős eljárásban tudsz jelentkezni.

  1. A felvételi eljárásban, vagyis a felvi.hu-n kell jelentkezned azon alapszakra, amelyet duális képzési formában is meghirdetünk, február 15-ig.
  2. Jelentkezz az általad választott duális képzési szakra, megjelölve azon vállalatokat, amelyeknél szívesen töltenéd a gyakorlati időszakot június 1-jéig! Regisztráció >>>
  3. A duális képzési rendszerünkről, illetve a következő tanév szeptemberétől képzési helyet biztosító partnercégeinkről a folyamatosan frissülő Soproni Egyetem Duális Képzés önálló oldalán találhatsz részletes információkat. 

Ezt követi a kiválasztási időszak, amelyben a duális partnercégek a regisztrációt követően önállóan, saját felvételi eljárási feltételrendszerük és menetrendjük szerint választják ki az általuk megfelelőnek tartott diákot. Itt állásinterjúkra számíthatsz. A kiválasztás sikeréről még a sorrendmódosítás előtt értesítést kapsz.
Végül kiderül, hogy pontjaid elegendőek voltak-e a sikeres intézményi felvételihez. Ha felvételt nyertél karunkra, és sikeresen kiválasztott egy partnercégünk, akkor már csak be kell iratkoznod, és ezt követően megkötheted hallgatói munkaszerződésed a cégnél, és megkezdheted sikerre ítélt képzésed.