2017.02.14. Kari esettanulmányi verseny


Az Üzleti Tudományok Intézet szervezésében megrendezett megmérettetésen, az Országos Esettanulmányi Verseny on-line fordulójába történő továbbjutás érdekében 8 csapat mérte össze tudását és tapasztalatát Karunkon.

 

Versenyünkön a jelentkezett csapatoknak, egy működő vállalat stratégiai döntéseit érintő megoldásaikat dolgozták ki és mutatták be szakmai zsűri előtt. A számos, komplex javaslat izgalmas versenyt tartogatott, a mezőny a zsűrit is megdolgoztatta. Hamarosan az országos versenyen bizonyíthatnak Hallgatóink.

A szakmai zsűri az alábbi három csapatot javasolta az Országos Esettanulmány Verseny on-line fordulójában történő indulásra: 

  • Mesternégyes (Horváth Cintia Anna, Szabó Bianka Viktória, Csizmadia Petra, Molnár Antal Bence)
  • Agymenők (Péter Bálint, Szapor Bettina, Németh Dávid, Zséder Klaudia)
  • Észbontók (Grobits Barbara, Györe Enikő, Szabó Nikolett, Végh Viktória)

Az Üzleti Tudományok Intézet nevében szívből gratulálunk!

A Soproni Közgázon kiemelten fontos értéknek tartjuk, hogy Hallgatóink a tananyagot a gyakorlati alkalmazás szintjén is elsajátítsák. Az esettanulmány-megoldó versennyel is kiváló lehetőséget biztosítunk arra, hogy Diákjaink a tanórákon túl is gyakorlati tapasztalatokat szerezzenek. A sikeres szereplés érdekében a kommunikáció, a prezentációs készség, az üzleti szemlélet és komplex gondolkodásmód is kiemelt jelentőségű.

Ezúton is arra biztatjuk a Hallgatóságot, hogy a hasonló, gyakorlatorientált képzéshez illeszkedő számos rendezvényünkön (úgy mint a ContactDay, Indiai Vállalati Nap és Integrált Vállalati Hét) is kiemelt lelkesedéssel vegyen részt. 
Úgy gondoljuk, hogy a verseny nem kizárólag a szakmai fejlődést szolgálta, hiszen élményekben is gazdag napot jelentett a résztvevők számára. 
Kiemelt köszönet illeti meg a verseny zsűrijét és az Üzleti Tudományok Intézet oktatóit, a megmérettetés sikeres megvalósításába fektetett szaktudásuk, energiájuk, idejük elismeréseként.

Köszönjük valamennyi csapat részvételét versenyünkön és gratulálunk a bemutatott, kreatív megoldásokhoz! 

Sikeres felkészülést és szereplést kívánunk a Budapesti Corvinus Egyetemen megrendezett országos versenyen!

Üzleti Tudományok Intézet


A képek megtekinthetők itt >>