2016.06.03–05. GEKSZ – Tréninghétvége, Tapolca


Szakkollégiumunk tagjainak ismét lehetősége nyílt egy izgalmas tréninghétvégére, a cél idén Tapolca és környéke volt.

Pénteken délelőtt indult Sopronból a csapat. A szállás birtokba vételét követően Badacsonyörs felé vettük az irányt. Mivel a környék híres borvidék, megtekintettük a hazai piacon is meghatározó Varga pincészet gyáregységét. Végigkövethettük a folyamatokat a szüreteléstől a palackozásig. Sok tapasztalattal lettünk gazdagabbak, amit ezúton is köszönünk idegenvezetőinknek. Az utazás fáradalmait a híres tapolcai Malom-Tó lábánál pihentük ki egy kellemes vacsora társaságában.
Másnap korán keltünk, kis csapatunk egy egész napos online marketing képzésen vett részt. Mindenki nagy figyelemmel kísérte az előadást, melyen olyan módszereket sajátíthattunk el melyek a mai fogyasztói társadalomra a legnagyobb hatással vannak. A gyors uzsonnát követően ismét útnak indultunk, ezúttal Gyenesdiásra. Sajnos az időjárás kiszámíthatatlansága miatt a kalandparkot ki kellett hagynunk, így társasjátékokkal töltöttük az időt.
Utolsó napunkon Tapolcát ismertük meg tüzetesebben. Megtekintettük a híres Tapolcai-tavasbarlangot. Az interaktív kiállítás mindannyiunkat lenyűgözött. Egy gyors fagyizást követően összepakoltunk és rengeteg élménnyel gazdagodva tértünk haza.

 

A képek megtekitnhetők itt >>