Rendhagyó diplomaosztó SopronbanA legtöbb hallgató online követte a ceremóniát.

 

 


„A diplomaosztó és doktoravató minden félévben kiemelt eseménye a Soproni Egyetem Lámfalussy Sándor Közgazdaságtudományi Karának. A járványhelyzetben azonban nem a megszokott módon tartották az ünnepséget. A négy fős elnökségen kívül csak három doktori és egy alapszakos hallgató vett részt személyesen a diplomaosztón. A többiek – Magyarország mellett más európai, afrikai és ázsiai országokból – online követték a ceremóniát. Ők később kapják kézhez okleveleiket.” – írja a Kisalföld az idei furcsa diplomaosztónkról.

Az elnökségben helyet foglaltak az egyetem és kar vezetői. A székeken a végzős hallgatók fényképei/nevei voltak láthatók ott, ahol ültek volna. A kivetítőn pedig megjelentek a bejelentkezett hallgatók képei.

Az ünnepségen beszédet mondott dr. Alpár Tibor egyetemi docens, a Soproni Egyetem rektorhelyettese és dr. Czeglédy Tamás egyetemi docens, a Lámfalussy Sándor Közgazdaság­tudományi Kar dékánja.

Az ünnepség keretében kitüntetés átadására is sor került.

A Lámfalussy Sándor Közgazdaságtudományi Kar előterjesztése alapján a Szenátus döntésének megfelelően az egyetemi tanulmányai alatt nyújtott kiemelkedő tanulmányi eredményéért és közösségi munkájáért ALMA MATER kitüntetésben részesült Németh Csaba Károly okleveles vállalkozásfejlesztés szakos közgazdász.

A Soproni Egyetem Egyetemi Doktori és Habilitációs Tanácsa a doktori képzés eredményeként egyetemünk Doktori Szabályzatának megfelelően, eredményes doktori szigorlata, valamint doktori értekezésének sikeres megvédése alapján

  • Balassa Éva,
  • Cziráki Gábor
  • Gróf Katalin
  • Hegedüs Judit,
  • Irsa Wolfram,
  • Schindler Markus,
  • Stoll Judith

részére javasolta a PhD doktori cím adományozását a gazdálkodás- és szervezéstudományok tudományterületen.

Dr. Hoschek Mónika oktatási dékánhelyettes tájékoztatta a nyilvános Kari Tanács ülését, hogy a Lámfalussy Sándor Közgazdaságtudományi Karon 2020. november 25-2021. január 28. között működő 12 záróvizsga bizottság előtt összesen 77 jelölt jelentkezett záróvizsgára.

Az ünnepélyes eskütételt követően sor került az oklevelek virtuális átadására. Dr. Czeglédy Tamás dékán a felsőoktatási szakképzésben, alapképzésben, mesterképzésben és a szakirányú továbbképzési szakokon végzett hallgatóknak nyújtotta át az oklevelét.

 

Gratulálunk a kitüntetetteknek és végzett hallgatóinknak!

Szakmai életükben sikert, munkájukban sok örömet és boldog családi életet kívánunk!


 

Tovább a Kisalföld cikkéhez (képekkel) >>>

Dr. Alpár Tibor rektorhelyettes és dr. Czeglédy Tamás dékán beszéde >>>

Az összes kép (fotó: Szalay Károly) >>>