2019.07.01. Kutatási összefoglaló – Next Tourism Generation Alliance

NTG
A Jövő Turisztikai Generációja Szövetség (NTG) az első európai partnerség és szövetség az oktatás és a szakma együttműködése, valamint kapcsolatának hatékony fejlesztése érdekében.

A projekt 2021-ig tart és célja, hogy feltárja a digitális, zöld és a szociális készségek hiányosságait a turizmus ágazatban 8 európai ország 14 partnere segítségével.

A partnerek között található Bulgária, az Egyesült Királyság, Hollandia, Írország, Magyarország, Németország, Olaszország és Spanyolország. Magyarországot a Soproni Egyetem és a VIMOSZ képviseli a projektben.

A kutatási összefoglaló tartalma: a digitális, zöld és szociális készségekkel kapcsolatos tendenciák, fejlesztések és jövőbeli igények értékelése a fenntarthatóság, a technológia-alapú tartalom és a képzési kínálat témakörében, a turizmus, a vendéglátóipar és az oktatási intézmények számára.

A szakpolitikai dokumentumok, a kormányzati stratégiák, a statisztikai jelentések, a tudományos és a szakmai folyóiratcikkek, a tankönyvek és a weboldalak kritikus elemzéséből származó eredmények összesíti.

Részletek itt. (PDF)