Kutatási témajavaslatok

Tisztelt Hallgatók,

Az alábbi fájlban oktatóink által javasolt kutatási témákat teszünk közzé. Természetesen más témában is lehetőség nyílik a tudományos diákköri munkában történő részvételre, az alábbiakban csak javaslatok szerepelnek.
Az alábbi javaslathalmaz összeállításával az volt a célunk, hogy a diplomadolgozat témakörökkel ellentétben, egy-egy sornál hosszabb leírásokkal adhassunk ötleteket a tudományos diákköri tevékenység irányaira, melyek mentén akár új, saját ötletek keletkezhetnek, az ötletek tovább is fejleszthetőek, de akár egy egészen más témához is szolgálhatnak érdekes megközelítési iránnyal. De természetesen az alábbi link alatt elérhető, diplomadolgozatok témaköreire vonatkozó javaslatok kapcsán is lehet TDK témát választani, sőt, akár teljesen más témakört is fel lehet dolgozni. Az itteni ötletlista folyamatosan bővül, ezt a linkben elhelyezett dátum változásán keresztül követhetik nyomon. Amennyiben az alábbi témák közül felkeltette valamelyik az érdeklődését, kérjük, keresse meg a témát megadó oktatót (elérhetőségeik itt), vagy keressen meg minket az lkk-tdk@uni-sopron.hu e-mail címen.

Bármilyen egyéb kérdése lenne, azzal is forduljon bátran hozzánk az lkk-tdk@uni-sopron.hu e-mail címen!

TDK kutatási témajavaslatok (2021. február 1.) 
A dokumentum a jobb felső  menüsáv  ikonjára kattintva, az egyetemi felhasználónév és jelszó megadása után a kari dokumentumtár TDK mappájában érhető el.