KözgazdÁSZ Beszélgető Est hallgatóink szervezésében

2017. december 5-én került megrendezésre a KözgazdÁSZ Beszélgető Est a Búgócsiga Akusztik Gardenben.

Az alumni sorozat keretében jelenlegi diákok beszélgettek „öreg”diákokkal az iskola falain kívül.
A programot a projektmenedzsment tárgy alapszakos és felsőoktatási szakképzésben részt vevő hallgatói szervezték, mint gyakorlati feladatot. Az est folyamán négy „öreg” diákkal beszélgettünk arról, hogy ők, hogy kerültek az iskolánkba, miként helyezkedtek el diploma után és milyen nehézségekkel kellet megküzdeniük, mint újonc, pályakezdő. Számos tapasztalattal gazdagodhattunk, hiszen a pénzügy területétől a logisztikán át a marketingig, a saját vállalkozástól a kisvállalkozáson át a nagyvállalatig minden területet lefedtek egy-két éve végzett vendégeink, akik így nagyon friss információkkal láthattak el minket. Ezúton is köszönjük Iván Annának, Majsa Ildikónak, Grubits Tamásnak és Ódor Istvánnak, hogy elfogadták meghívásunkat! 

Az est folytatásában érdekes kvízben vehettek részt a jelenlévők, amihez nem a tankönyvekből vett tudásra voltunk kíváncsiak! :D Tanáraink is remekül szórakoztak!
Az egész program alatt a Michael Noise zenélt, és az este nem állt meg a kvíz nyeremények kiosztásánál, a „kemény mag” éjjelig bírta a mulatást.

Jó Szerencsét!

A szervezők