Integrált Vállalati Hét – 2020Idén is megrendezésre kerül az Integrált Vállalati Hét! 

 

 

A rendezvényen vállalati szereplők tartanak majd előadásokat, főként a digitalizációval kapcsolatos témákról. Elsőre lehet, hogy úgy gondoljátok, ez már egy rég kivesézett téma, de mi direkt figyeltünk arra, hogy olyan területekről keressünk meg szakembereket, akik valamilyen új megközelítésből mesélnek Nektek, így például a home office-ról, a digitális pénzügyekről, a digitális bűnözésről, a digitális láthatóságról, a szakmai gyakorlatról és még sok más hasonló témáról, ami a hétköznapi életben is a legtöbbeteket érint.
Az első nap végén egy online verseny kerül megrendezésre az aznapi előadásokból, melynek eredményhirdetése kedden, a program végén várható. A díjak többek között az intézetek által felajánlott kedvezmények, ami lehet például „segítség” ZH-nál, beadandó későbbi leadása, vagy alku akár plusz pontra is, oktatótól függően, megbeszélés alapján.
Ezen kívül is érdemes figyelni az előadásokon, hiszen a kapcsolódó tantárgyak ZH-in is előfordulhatnak kérdések a hallottakból.
Ezeken a napokon nem lesznek megtartva az órarend szerinti órák, viszont, aki nem vesz részt a rendezvényen, annak a katalógusban ez hiányzásnak minősül. Annak érdekében, hogy nyomon követhető legyen a jelenlét, kihelyezett laptopokon történik a regisztráció, ahol érkezéskor és távozáskor a Neptun-kódot kell megadni.
Vállalati Kapcsolati Csoport (VKCS)