Monetáris politika verseny 2020

 

A Budapesti Corvinus Egyetem MNB Intézete immár negyedik alkalommal hirdeti meg monetáris politikai tanulmányi versenyét.

 

 

Budapesti Corvinus Egyetem MNB Intézete immár negyedik alkalommal hirdeti meg monetáris politikai tanulmányi versenyét a Magyar Nemzeti Bank szakmai támogatásával.

Az idei évben a korábbi gyakorlathoz képest még interaktívabb formában indítjuk el tanulmányi versenyünket. A két fordulóból álló verseny a játék izgalmával vegyítve teszteli a lexikális és alkalmazott közgazdasági tudást, teszi próbára a tájékozottságot, felkészültséget és a szakmai érveléstechnikát, valamint azonnali döntéshozatalra, logikus gondolkodásra sarkall.

A versenyre 2020. november 26. 23:59-ig lehet regisztrálni 2-3 fős csapatokban. A részvétel pontos feltételeiről a Versenyszabályzat nyújt tájékoztatást.

válogató fordulóban a monetáris politikai esettanulmány megoldására és beküldésére 2020. november 27. és november 29. között van lehetőség. A legjobbak 2020. december 9-én mérhetik össze a tudásukat a Magyar Nemzeti Bank épületében, illetve szükség esetén járványügyi okokból online formában rendezendő Döntő során.

Bruttó nyeremények:

1. helyezett: 250.000,- Ft/fő
2. helyezett: 200.000,- Ft/fő
3. helyezett: 150.000,- Ft/fő

Az MNB Intézet a nyeremények változtatásának jogát fenntartja.
 
 
A fordulók részletes leírását, a regisztrációt, illetve a versenyszabályzatot az MNB Intézet oldalán, erre a linkre kattintva érheted el.