II. Online Nyílt Nap – január 14.


Érdekel a gazdaság, a turizmus, a marketing, a kereskedelem, vagy a pénzügyek világa? Közgazdász diplomával és átlag feletti fizetéssel szeretnél elhelyezkedni a tartalmas és értékes egyetemi diákévek után itthon vagy külföldön?

 

 

Online nyílt napunkon oktatóink és képzésfelelőseink informálnak, és válaszolják meg kérdéseidet január 14-én!

Nyílt napunk Facebook-eseménye: https://www.facebook.com/events/151303016754882

 

A nyílt naphoz vezető linket már január 14-én reggel megtalálod az eseményleírásban és az esemény-bejegyzések között is! A linkre kattintva egy név/becenév megadása után pedig már ott is vagy virtuális nyílt napunkon 15 órai kezdéssel!

 

Nyílt napunk előtt (január 12-13.) feltöltjük az eseményhez az egyetemi és kari képzésismertető videóinkat. Ezeket nem csak azért érdemes megnézned, mert átfogó képet adnak intézményünkről (képzések, egyetemi szolgáltatások, hallgatói élet, stb.), hanem, mert az ezekhez kapcsolódó Instagram nyereményjátékainknak köszönhetően számos értékes ajándék, így Dorko, Decathlon, és Media Markt utalványok találnak majd gazdára!

 

Instagram: sopronikozgaz - Kövess bennünket!

 

A nyílt napon a FOKSZ, BA, MA és DUÁLIS képzések mellett segítünk eligazodni például az ösztöndíjak, a kollégiumok, a ponthatárok, és a felvételi világában is.

Képzéseink: http://lkk.uni-sopron.hu/lkk-kepzeseink

 

Szeretettel várunk a nyílt napunkon!

 

Soproni Közgáz – Számolj Velünk!