Gyakorlatorientált gazdasági logisztikus szakirányú továbbképzés indul Sopronban!


2021 februárjában a Soproni Egyetem posztgraduális képzési kínálata Gazdasági logisztikus szakirányú továbbképzéssel bővül.

 

 

A két félév alatt nemcsak a speciális, de az alapozó tárgyakat is logisztikai nézőpontból, leginkább vállalati szakemberek előadásában tanulhatják a jelentkezők. A tantárgyi struktúra az alap logisztikai területeken kívül (mint beszerzés, termelés, készletezés és szállítás), a minőségbiztosítás, jogi és biztonsági kérdések, üzleti tervezés, kontrolling, Business Intelligence, projektmenedzsment és hatékonyságnövelés logisztikai vetületeivel is foglalkozik.

A vezető beosztásban dolgozó szakértőink olyan nemzetközi, nagy múlttal és tapasztalattal rendelkező vállalatoktól érkeznek, mint a GySEV CARGO Zrt. és a ROTO Elzett Vasalatkereskedelmi Kft.

Várjuk nemcsak friss diplomások, de minden olyan kedves érdeklődő jelentkezését, aki az elméleti ismeretek mellett gyakorlatorientált, a vállalati tapasztalatokra épülő logisztikai tudás megszerzését tűzte ki célul!

A szak részletes tájékoztatója itt érhető el: http://lkk.uni-sopron.hu/catdoc/list/cat/259/id/1352/m/2207

Meghirdetett szakirányú továbbképzéseinktől itt tájékozódhat: http://lkk.uni-sopron.hu/meghirdetett-szakiranyu-kepzesek-2021