Elérhetőségünk

Cím:
Soproni Egyetem
Lámfalussy Sándor Közgazdaságtudományi Kar
9400 Sopron, Erzsébet u. 9.
Tel/Fax: +36 99/518-257
Address
University of Sopron
Alexandre Lamfalussy Faculty of Economics
H-9400 Sopron, Erzsébet st. 9.
Hungary
Tel/Fax: +36 99 518-257
Adresse:
Universität Sopron
Alexandre Lamfalussy Fakultät für Wirtschaftswissenschaften
H-9400 Sopron, Erzsébet str. 9.
Ungarn
Tel/Fax: +36 99 518-257

Képzési helyszíneink

Sopron

SopronSopronban a Kar képzési–kutatási tevékenységét az Erzsébet utcában, az egykori pénzügyi palota rekonstrukciójával kialakított campus területén végzi. Az elmúlt években „PPP” konstrukcióban megvalósult udvarbeépítés során két előadóteremmel (auditorium) egy aulával és egy mélygarázzsal egészült ki a campus. Belső tereinek kialakítása, természetes megvilágítása, kapcsolódása a 80 éves épülettömbhöz oly hasznossá és gazdaságossá teszi, mely páratlan a hasonló funkcionalitású építmények körében. A két belső udvar világító-udvarként funkcionál, mely így természetes megvilágítást ad az aulának és az előadótermeknek is. A campus 5011 m2 nettó alapterületen a Kar teljes oktatási-kutatási, adminisztrációs helyigényét biztosítja. Összességében két 250 fő, három 150 fő, négy 80 fő és tizennégy 30 fő befogadására alkalmas tanteremmel rendelkezünk. 
Minden tanterem whiteboarddal és vetítővászonnal felszerelt. Az intézetek biztosítják szükség esetén az írásvetítőt, projektort és notebookot, ami európai színvonalú előadások megtartását teszi lehetővé.
A campus teljes területén nagy sávszélességű wireless hálózat áll a hallgatók rendelkezésére. Hallgatóinknak kötelező órarendi elfoglaltságukon kívül is van lehetőségük számítógépek használatára, a tantermekben elhelyezett számítógépes hálózati csatlakozók lehetővé teszik laptopok, illetve projektorok órák közbeni közvetlen kapcsolatát szervereken keresztül a legkülönfélébb adatbankokhoz.
Az egyetem gazdag központi könyvtárral rendelkezik. Emellett fejlődőek a kari és az intézeti könyvtárak is, az előbbiek önálló olvasóteremmel is rendelkeznek. Utóbbiakban megtalálható az alapműveken kívül az elmúlt öt esztendőben megjelent hazai szakirodalom széles palettája és a mértékadó nemzetközi szakirodalom főbb munkái angol és német nyelven is.

Soproni épület

 

Budapesti Képzési Központ

BudapestBudapesti Képzési Központunk a Villányi úti Konferenciaközpont és Szabadegyetem Alapítvány épületének második emeletén. Az épület Dél-Buda központi részén – közel a Móricz Zsigmond körtérhez, illetve a Kosztolányi Dezső térhez – a Gellérthegy lábánál, a Feneketlen tó partján található. Új képzési helyünk tömegközlekedéssel – busszal, villamossal és metróval egyaránt – kitűnően megközelíthető. Például a Kelenföldi pályaudvarról és a Keleti pályaudvarról a 4-es metróval, a Déli pályaudvarról a 17-es vagy 61-es villamossal, a Nyugati pályaudvarról a 6-os villamossal átszállás nélkül a Móricz Zsigmond körtéren lehetünk. A körtértől pedig a Villányi úton néhány perc alatt gyalog elérhető az épület. Autóval érkező hallgatóink a környező utcákban parkolhatnak (a Villányi úton ingyenes a parkolás). A házban számítógépterem, étterem, büfé, kávé–ital–snack automata, wifi áll a hallgatók és az oktatók rendelkezésére.

Budapesti Képzési Központ