Miért Sopron és miért az LKK?

 1. Sokoldalú duális képzési kínálatot nyújtunk, mely igazodik igényeidhez 
  • A gazdálkodási és menedzsment duális alapképzés gyakorlatorientált képzést biztosít számodra, ahol korszerű közgazdasági, vállalati gazdálkodási, szervezési és vezetési ismereteket szerezhetsz. Alkalmassá válsz kis- és közepes vállalatoknál, vagy akár nagyobb multinacionális cégeknél felmerülő feladatok ellátására. Főbb partnereink a térség meghatározó termelő- és multinacionális vállalatai, ahol az alábbi részterületeken szerezhetsz mélyebb szakmai tudást:
   – logisztika,
   – menedzsment, 
   – HR – vállalatirányítás.
  • A pénzügy és számvitel duális alapképzés lehetőséget biztosít, hogy az elméleti ismereteket a gyakorlatban is alkalmazd, a pénzügy és a számvitel szakma kihívásaival megismerkedj, piacképes tudásra tegyél szert, amivel a hazai és nemzetközi munkaerőpiacon is el tudsz majd helyezkedni. 
  • A turizmus–vendéglátás duális alapképzés keretén belül duális partnereinknél lehetőség van a szálloda működését megismerni, és valós gyakorlati ismeretekre szert tenni a vendéglátás, rendezvényszervezés, recepció, értékesítés területén. A 7. és 8. félév egybefüggő vállalati gyakorlati időszakot jelent.
   A modulok az 5. félévtől lépnek be a tantervbe, de a duális partnerek révén már az első félévtől kezdve mélyítheted gyakorlati tudásod választott szakterületeden. Vagyis, ha a szállodák világa érdekel, már az első félévben szállodánál képezheted magad.
 2. Kiváló oktatói csapat: karunk oktatói széleskörű szakmai háttérrel rendelkeznek szakterületükön, nemzetközi tapasztalati tőke segíti munkájukat. 
 3. Sokoldalú, hallgató-centrikus képzés: számunkra kulcsfontosságú a hallgatókkal való személyes kapcsolat kialakítása, igényeik feltérképezése és az optimális háttér biztosítása a képzés különböző szakaszaiban. 
 4. Sportolási és szabadidős lehetőségek: Sopron városa híres kulturális életéről és hagyományiról, fesztiváljairól és számos sportolási lehetőség is várja a hallgatókat.