A pénzügy és számvitel alapszak duális partnerei

AUTOLIV Kft., Sopronkövesd

Az Autoliv – a világ legnagyobb gépjármű-utasvédelmi rendszer fejlesztő és gyártó cégcsoportja – innovatív termékeinek célja csökkenteni a közlekedési balesetek számát és azok következményeit. A vállalat termékei: biztonsági övek, légzsákok, kormánykerekek, radar-, képfeldolgozó- és egyéb biztonsági rendszerek minden évben több mint 30.000 életet mentenek meg és tízszer ennyi sérülést előznek meg. A cégcsoport magyar tagja, a sopronkövesdi Autoliv Kft. Európa legnagyobb biztonsági öveket gyártó üzeme, mely az 1990-es alapítása óta területben, kapacitásban és foglalkoztatotti létszámban is folyamatosan fejlődik.

Fő tevékenység: logisztika, menedzsment, HR, pénzügyi feladatok

Honlap: https://www.autoliv.com/

AUTOLIV Kft., Sopronkövesd

BETA Agro Kft., Sopronhorpács

Szerezz átfogó ismereteket egy vállalat működéséről, a termeléstől, a forgalmazáson át az értékesítésig minden területbe belekóstolhat!

Fő tevékenység: szántóföldi növénytermesztés, vetőmagtermesztés, mezőgazdasági szolgáltatások, szállítás, mezőgazdasági termények és alapanyagok kereskedelme, növényvédőszer forgalmazás, mezőgazdasági gépjavítás.

Honlap: http://www.betacenter.hu/

BETA Agro Kft., Sopronhorpács

BETA Center Kft., Sopronhorpács

Tanuld meg a pénzügyi és számviteli szakmát, rendelkezz piacképes ismeretekkel, hogy ne jelentsen problémát az elhelyezkedés!

Fő tevékenység: pénzügyi, számviteli és munkaügyi feladatok ellátása

Honlap:  http://www.betacenter.hu/

BETA Center Kft., Sopronhorpács
Dental Pannonia Zrt. – Pannonia Hotel, Sopron

Ismerd meg a Sopron egyik vezető vállalatának irányításában és fejlesztésében rejlő kihívásokat kiemelt figyelemmel az idegenforgalomra és a fogászati turizmusra! Sajátítsd el nálunk a mindennapi versenyképesség fenntartásához szükséges vállalati stratégiai lépéseket!

Fő tevékenység: pénzügyi és számviteli feladatok, értékesítés, üzemeltetés

Honlap: https://www.pannoniahotel.com/

Dental Pannonia Zrt. – Pannonia Hotel, Sopron
FALCO Zrt., Szombathely

Cégünk 1939-ben Szombathelyen egy kis fűrészüzemként indult, mára Közép-Kelet-Európa egyik legjelentősebb bútor- és építőipari lemezgyártójává nőtte ki magát. Mindig újabb és újabb termékekkel, modern technológiákkal a ma és a holnap piacai számára.

Fő tevékenység: gyártási folyamatok, logisztika, menedzsment, pénzügyi feladatok

Honlap: http://www.falco-woodindustry.com

FALCO Zrt., Szombathely

GSD Agrárprodukt Kft., Zsira

Ismerd meg a mezőgazdasági tevékenység könyvelésének és pénzügyeinek sajátosságait egy olyan társaság segítségével, amely korszerű termesztéstechnológiát alkalmaz, felhasználja a legújabb kutatási eredményeket és technikai fejlesztéseket!

Fő tevékenység: mezőgazdasági termelés, továbbá mezőgazdasági szolgáltatás és mezőgazdasági termények kereskedelme

Honlap: http://www.betacenter.hu/

GSD Agrárprodukt Kft., Zsira

Hotel Szieszta, Sopron

Várunk Sopron legnagyobb szállodájában. A szállásadás és vendéglátás mellett számos rendezvénynek, konferenciának adunk otthont. Szállodánknál megtanulhatod a napi működés és értékesítés során felmerülő pénzügyi feladatokat, gyakorlati pénzügyi és számviteli ismereteket szerezhetsz

Fő tevékenység: pénzügy, számvitel, bérszámfejtés

Honlap: https://hotelszieszta.hu/

Hotel Szieszta, Sopron

IKEA Industry Magyarország Kft., Sopron

Szeretettel köszöntünk az IKEA Industry Magyarország Kft. soproni gyáregységének nevében. Cégünk egy közel 500 főt foglalkoztató faipari üzem, ahol minőségi konyhafrontokat gyártunk tömörfából és furnérozott forgácslapból. Csatlakozz és légy részese egy nemzetközi cég mindennapjainak! Jelentkezz, ha dinamikus környezetben, jó csapatban, kihívást jelentő szakmai feladatokra vágysz!

Fő tevékenység: bútorgyártás, logisztika, pénzügyi folyamatok

Honlap: http://www.ikea.hu

IKEA Industry Magyarország Kft., Sopron

KRONOSPAN-MOFA Hungary Kft., Mohács

A Kronospan cég 11.000 alkalmazottal, a világon 26 gyárban és 24 országban képviselteti magát. Dinamikus környezetben növekvő családi vállalkozásunk ebben a multinacionális környezetben tevékenykedik, minőségi faipari gyártástechnológiával.

Fő tevékenység: gyártás, logisztika, menedzsment, pénzügyi folyamatok

Honlap: http://www.kronospan-mofa.hu

KRONOSPAN-MOFA Hungary Kft., Mohács 

Wellness Hotel Caramell, Bükfürdő

Tanulj a széleskörű szolgáltatáscsomagot nyújtó élmény-, wellness-és konferenciaközpontban, amely a térség egyik kiemelkedő és népszerű szállodája! Számos szervezési, értékesítési és marketing feladattal ismerkedhetsz meg nálunk, és szerezhetsz versenyképes tudást!

Fő tevékenység: szállodamenedzsment, értékesítés, marketing

Honlap: http://www.caramell.hu

Wellness Hotel Caramell, Bükfürdő