2019.12.03. Nyílt nap I.


Megkérdeztünk két résztvevőt, hogyan érezte magát nyílt napunkon.

 

 

2019. december 3-án nyílt nap volt a Soproni Egyetem Lámfalussy Sándor Közgazdaságtudományi Karán. Reményekkel telve mentem és nem kellett csalódnom. Elsőre az tűnt fel, hogy mindenki nagyon kedves és segítőkész. A regisztrálásnál nagyon közvetlenek voltak és segítettek a regisztrálásbak is.

10.00 órakor elindultak a programok is. A megnyitó után összeálltak a csoportok is. A csoportvezetők az én csoportomban nagyon kedvesek és közvetlenek voltak. Az állomások között is tudtunk tőlük kérdezni és el tudtunk beszélgetni velük a diákéletről is. Az állomások közül számomra a legérdekesebb a diákhagyományok és a turizmus–vendéglátás szak bemutatása volt. Jó volt hallani részletesen, hogy melyik szak mit kínál, így jóval áttekinthetőbb lett az egész és megkönnyíti a választást.

Összességében megérte eljönni erre a nyíltnapra, nem bántam meg. Jó hangulatban telt a nap és remélem, hogy egyszer részese is lehetek!

Bartha Szabina


Szép napot kívánok!

 

Pár nappal ezelőtt részt vettem egyetemük nyílt napján. A program nagyon jól össze lett állítva. Kellően elég időt hagytak a szakok bemutatására, kérdések feltételére a standok között.

A sok szak mellett bepillantást nyerhettem élménybeszámolók és egyéb tájékoztatók formájában a duális képzés menetéről, a HÖK feladatairól, mindennapjairól, az Erasmus+ és társainak menetéről. Ezeken kívül útmutatást kaptunk a felvi.hu-val kapcsolatban a regisztrációról, illetve a jelentkezés menetéről.

Mindegyik standnál annyi információval lettünk gazdagabbak, amennyivel kellett is.

Mivel nem mindegy a jelentkezés pontosan hogyan miként zajlik, így az egyik leghasznosabbnak az erről való bemutatót tartottam.

Számomra a legérdekesebb a turizmus-vendéglátás szak standja volt. A szakkal kapcsolatos információk mellett még saját élményekkel, tapasztalatokkal is fenntartotta az ottani előadó a figyelmet.

Katona Vivien



A képek megtekinthetők itt >>