2019.11.18. MNB Kiválósági Ösztöndíj – átadó ünnepség


Az MNB Kiválósági Ösztöndíjban Karunkon 6 alapszakos hallgató részesülhetett. 

Az MNB Kiválósági Ösztöndíjban a Magyar Nemzeti Bank és a Soproni Egyetem Lámfalussy Sándor Közgazdaságtudományi Kar 2019/2020-es tanévében kötött együttműködési megállapodása alapján 6 alapszakos hallgató részesülhetett.

A már negyedik alkalommal megrendezett ösztöndíjátadó ünnepségre 2019.11.18-án került sor a Budapesti Kongresszusi központban. Idén több mint 500 diák részesült az ösztöndíjban és nagy megtiszteltetés közéjük tartozni. Dr. Matolcsy György úr nyitóbeszéde után következett a díjak ünnepélyes átadása. Az ösztöndíjprogramban részt vevő valamennyi intézmény egy hallgatója vehette át a színpadon oklevelét és részesülhetett az elnök úr illetve a Monetáris Tanács néhány tagjának személyes gratulációjában. Ezt két szakmai előadást követte, amelyeknek a digitalizáció állt a középpontjában.
Ezúton is szeretném megköszönni dr. Hoschek Mónika dékánhelyettes asszonynak a személyes képviseletre való felkérést, illetve valamennyi díjazott nevében a kar oktatóinak és dolgozóinak munkáját, továbbá családjaink támogatását, akik elősegítették az ösztöndíjunk elnyerését. Külön köszönettel tartozom prof. dr. Náhlik András rektor úrnak, dr. Czeglédy Tamás dékán úrnak és dr. Hoschek Mónika dékánhelyettes asszonynak, hogy személyes részvételükkel is megtisztelték az átadó ünnepséget.

A képen szereplők (balról jobbra): 

Dr. Czeglédy Tamás dékán, Tóth Dorina Rita, Németh Réka, Bányai Klaudia, Németh Csaba, Széles Alexandra, Dr. Hoschek Mónika dékánhelyettes, Prof. Dr. Náhlik András rektor.
A képről hiányzik: Szalka Petra.
Németh Réka
Betriebswirtschaftslehre und Management szakos BA hallgató