2019.03.23–25. Az Országos Esettanulmány Verseny döntőjében szerepelt a Lámfalussy Kar csapata

a csapat
2019. március 23–25. között zajlott a XX. Országos Esettanulmány Verseny döntője, melynek elődöntőjére minden egyetem három csapatot nevezhetett. Az elődöntő online lebonyolítással történt, ahonnan a legjobb 16 csapat jutott a döntőbe. Csapatunk (Kárpáti Regina, Kuller Dóra, Neuhold Dóra, Verhás Alexandra) sikeresen teljesítette a feladatot, így az elsők között jutott tovább.

Első nap a Corvinus Egyetemen sor került a feladat kiosztására, melynek témája a Groupama Biztosító megújítása volt. Ezt követően elfoglaltuk szállásunkat majd éjszakába nyúlóan az esetmegoldással foglalkoztunk.

Második napunkat a Loxon irodaházban töltöttük, ahol egész nap a feladatmegoldáson dolgoztunk. Minden csapatnak külön helyet biztosítottak, hogy ne zavarjuk egymás munkáját. Az irodaház 18.00-ig biztosított volt számunkra, utána a feladat tökéletesítésére a szállásunkon volt lehetőségünk éjfélig.

Végül elérkezett a prezentálás napja, melyre csapatunk izgatottan érkezett. Az előadások négyes szekciókba voltak osztva, mindegyik csoportból egy került a döntő döntőjébe. Sajnos itt már nem jutottunk tovább, de a zsűriktől pozitív visszajelzést kaptunk - melynek tagjai között szerepelt a Groupama Biztosító követe is. Ugyan dobogósok nem lettünk, de hatalmas tapasztalatot és élményt nyújtott számunkra a verseny.

A hétvége lezárása a Gerbeaud házban történt, ahol díszvacsora keretein belül kihirdették a győzteseket.

Kárpáti Regina, Kuller Dóra harmadéves gazdálkodási és menedzsment alapszakos hallgatók