2019.02.08. Diplomaosztó Kari Tanácsülés

diplomaosztó 2019.02.A Soproni Egyetem Lámfalussy Sándor Közgazdaságtudományi Kara február 8-án tartotta az őszi félév utáni diplomaosztó ünnepségét. Az ünneplőket dr. Katona György rektorhelyettes és dr. Bartók István köszöntötte.

Az ünnepi beszédek után a kitüntetések átadása következett: Könye Dóra gazdálkodási és menedzsment szakos hallgató Alma Mater Emlékérmet vehetett át, Breglovics Veronika és Nagy Violetta pénzügy és számvitel szakos, valamint Kőrös Barbara vezetés és szervezés szakos hallgatók dékáni dicséretben részesültek. A Rotaract Club Sopron és a Soproni Felsőoktatásért Alapítvány között létrejött megállapodás alapján kiemelkedő közösségi munkájáért, Dancsecs Bálint kereskedelem és marketing felsőoktatási szakképzésben tanuló hallgató ,,Közösségért” ösztöndíjat nyert el.

Ebben a szemeszterben 126 eredményesen záróvizsgázott jelölt tett eleget, a Soproni Egyetem Tanulmányi Rendjében megszabott tanulmányi követelményeknek, a szakképzettséget megszerezték és közülük 92 fő vehette át az oklevelét. Idén először a pénzügy és számvitel alapszakos és a számvitel mesterszakos végzősök mérlegképes könyvelő bizonyítványt is kaphattak.

A doktori képzés eredményeként egyetemünk Doktori és Habilitációs Szabályzatának megfelelően, eredményes doktori szigorlata és megvédett disszertációja alapján az Egyetemi Doktori és Habilitációs Tanácsa a Gazdálkodás és szervezéstudományok tudományágban:

  • Bogáth Ágnes
  • Németh Nikoletta
  • Bernd Stefan Müller-Dauppert
  • Soós Balázs okleveles közgazdászok

részére adományozott a PhD doktori címet.

Dr. Peter Polakovic, a neveléstudományok doktora sikeresen teljesítette a habilitációs eljárást. Az egyetem Doktori és Habilitációs Bizottsága a gazdálkodás- és szervezéstudományokban önálló egyetemi előadások tartásának jogával, valamint a dr. habil. cím viselésének jogával ruházta fel.

Az ünnepi hangulatot emelve zenés előadásban, Járdányi: Szonatina c. darabjának III. tétele hangzott el Oszvald Johanna előadásában, aki a Soproni Horváth József Művészeti Iskola növendéke. Felkészítő tanára Jacsó Erika, zongorán kísérte Schárffy Zoltánné Halmos Erika.

 

A képek megtekinthetők itt >>