2019.01.22. II. Nyílt Nap

A Soproni Egyetem Lámfalussy Sándor Közgazdaságtudományi Kara, január 22-én tartotta az idei beiskolázási időszak második nyílt napját. Az érdeklődő középiskolások és szüleik szaktájékoztató standoknál kaptak információt képzéseinkről.

Az aulájában vártuk az érdeklődő diákokat, akik Dr. Bartók István dékáni köszöntője után, a kar alapképzéseiről, egyéb képzési formáiról és a külföldi ösztöndíj-lehetőségekről kaptak mélyebb betekintést oktatóinktól és jelenlegi hallgatóktól. Különlegesség, hogy a kar egyes szakjain duális képzést is indít, ami a vállalatoknál történő munkavégzés és az egyetemi képzés összehangolt rendszerét jelenti.
Februárban gazdálkodási és menedzsment (magyar és német nyelvű), nemzetközi gazdálkodás (angol nyelvű), pénzügy és számvitel, kereskedelem és marketing, valamint turizmus-vendéglátás alapszakok közül választhatnak a leendő hallgatók. Felsőoktatási szakképzésen gazdálkodási és menedzsment, kereskedelem és marketing valamint turizmus-vendéglátás szakok lettek meghirdetve.

A tájékoztatók mellett lehetőség volt megismerni az egyetem diákhagyományait, valamint megtekinteni a kollégiumokat.
Vendégeinknek kis büféasztalon kínáltunk harapnivalót, hogy pótoljuk az elhasznált energiát, a nyílt nap végén pedig ajándéksorsolás keretében báli meghívót és elektronikai eszközöket is hazavihettek a szerencsések.

Örültünk a nagyszámú érdeklődésnek, reméljük szeptemberben találkozunk!
Sikeres érettségit kívánunk Nektek!

 

A képek megtekinthetők itt >>