2018.12.04. Nyílt Nap a Soproni Közgázon

nyílt nap


Karunk a héten tartotta az idei beiskolázási időszak első nyílt napját. Az érdeklődő középiskolások és szüleik szaktájékoztató standoknál kaptak információt képzéseinkről.

 

 

A Kar aulájában vártuk az érdeklődő diákokat, akik dr. Bartók István dékáni köszöntője után, a kar alapképzéseiről, egyéb képzési formáiról és a külföldi ösztöndíjlehetőségekről kaptak mélyebb betekintést oktatóinktól és jelenlegi hallgatóktól. Különlegesség, hogy a kar egyes szakjain duális képzést is indít, ami a vállalatoknál történő munkavégzés és az egyetemi képzés összehangolt rendszerét jelenti.

Februárban gazdálkodási és menedzsment (magyar és német nyelvű), nemzetközi gazdálkodás (angol nyelvű), pénzügy és számvitel, kereskedelem és marketing, valamint turizmus-vendéglátás alapszakok közül választhatnak a leendő hallgatók. Felsőoktatási szakképzésen gazdálkodási és menedzsment, kereskedelem és marketing valamint turizmus-vendéglátás szakok lettek meghirdetve.
A tájékoztatók mellett lehetőség volt megismerni az egyetem diákhagyományait, megtekinteni a kollégiumokat és a vállalkozó szellemű diákok még egy emlékpénzt is hazavihettek az eseményről.

Aki nem tudott eljönni az eseményre, van még lehetősége bepótolni a második nyílt napon, 2019.01.22-én!

Facebook

A képek megtekinthetők itt >>