2018.11.27. Regionális esettanulmányi verseny – felhívás

 Versenyfelhívás regionális témakörben!

 

 

A Regionet Competitive AT-HU Interreg V-A projekt keretében a Kisalföldi Vállalkozásfejlesztési Alapítvány esettanulmány készítő verseny hirdetett határon átnyúló gazdaságfejlesztési témákban térségi osztrák és magyar felsőoktatási intézmények-, ill. a programtérségből származó hallgatóinak (PhD is).

Versenyre invitáljuk hát azon motivált hallgatóinkat, akik szeretnének többet megtudni az osztrák-magyar határtérségről, és akik szeretnék kipróbálni magukat egy osztrák-magyar hallgatókból álló esettanulmányi versenyen. A csapatok munkáját oktatók mentorálják.

A jelentkezők feladata, hogy 2-5 fős osztrák-magyar vegyes csapatokat alkotva, angol nyelvű esettanulmányokat készítsenek szakmai irányító/koordinátor segítségével, határon átnyúló kapcsolatokat megalapozó gazdaságfejlesztési stratégiák témakörökben. A versenyt követően a versenyen részvevők, szakértők és egyéb projekt stakeholderek részvételével egy ún. REGIONET szakmai hét kerül megszervezésre, ahol bemutatásra kerülnek az esttanulmányok, 2019. tavaszán.

A verseny nyitó rendezvényére november 29-én 13:00-16:00 között, Eisenstadt-ban kerül sor.

További információ a szervezőknél: a.kljajic@

LKK-n: Bazsóné Bertalan Laura, bertalan.laura@uni-sopron.hu

Felhívás letöltése.