2018.11.15. MNB Kiválósági Ösztöndíj-átadó ünnepség

ösztöndíjasokA Magyar Nemzeti Bank és a Soproni Egyetem Lámfalussy Sándor Közgazdaságtudományi Kar 2018/2019-es tanévében kötött együttműködési megállapodása alapján 6 alapszakos hallgató részesülhetett MNB Kiválósági Ösztöndíjban. (A képen látható sorrendben: Kudron Jennifer, Németh Réka, Kramarics Gergő, Breglovics Veronika, Könye Dóra, Széles Alexandra).

 

 

A képen látható sorrendben: Kudron Jennifer, Németh Réka, Kramarics Gergő, Breglovics Veronika, Könye Dóra, Széles Alexandra.

Az Ösztöndíjak kiosztására 2018.11.15-én került sor a Budapesti Kongresszusi Központban. Az eseményt Dr. Matolcsy György jegybank elnök úr nyitotta meg. Az ünnepség az oklevelek átadásával folytatódott, ahol az ösztöndíj programban résztvevő intézmények 1-1 hallgatója személyes gratulációban részesült az elnök úrtól. Az oklevelek átadását két szakmai előadás követte. A rendezvény állófogadással zárult.
Ezúton is szeretném megköszönni az oktatási dékánhelyettes asszonynak megtisztelő felkérését, hogy személyesen képviselhettem egyetemünket. Az ösztöndíj olyan elismerés számomra, amely alátámasztja, hogy mind a hazai, mind a külföldi versenyen és a kari TDK-n való részvétel megéri a sok áldozatos munkát.

Végül szeretném megköszönni a díjazottak nevében a kar oktatóinak és valamennyi dolgozójának a munkáját, továbbá családjaink támogatását, akik elősegítették az ösztöndíjunk elnyerését.

Breglovics Veronika
Pénzügy és számvitel szakos BA hallgató

ösztöndíjas