2018.07.13. Véget ért a IV. PénzÜgyes Nyári Tábor az LKK-n


2018. július 8–13. között ismét megrendezésre került a MonUniCamp PénzÜgyes Nyári Tábor

Immáron negyedik alkalommal rendeztük meg a középiskolásoknak szóló Nyári Tábort a Sopron Közgázon, mely a szakmai programok mellett egy egész hetes csapatmunkát és érdekes szabadidős programokat is kínált a résztvevők számára.

A diákok szakmai előadásokat hallgattak meg az önkormányzatok, a pénzügyi tervezés, az adminisztráció: bürokráciától a digitalizációig, a modern fizetési eszközök és a prezentáció-vita-érvelés témaköreiből, illetve bepillantást nyertek a digitalizáció, és a smart megoldások világába. Előadásával megtisztelt minket Hegedűs Mihály, a Magyar Könyvvizsgálói Kamara alelnöke, és Vajai Balázs az Országos Betétbiztosítási Alap kockázati vezetője, aki a befektetések és a befektetők védelmének alapkérdéseit mutatta be a diákoknak. Délutánonként szabadidős programokat kínáltunk a résztvevők számára, az egyetemi Ligneum látogatóközpontban, bowlingozni és kalandparkban is voltak a résztvevők, de Sopron gyönyörű belvárosának megismerése sem maradhatott el. Az egész hetet a pénteki projektbemutató prezentáció koronázta meg, ahol a csapatok az egész héten készített feladatukat mutatták be.

Köszönjük a Pallas Athéné Domus Animae Alapítvány támogatását!

Összességében egy nagyon jó hangulatú, izgalmas és érdekes hetet tudhatunk magunk mögött, ahol a diákok együtt dolgozva, csapatmunkában és jó hangulatban ismerkedtek meg az önkormányzatok és a digitalizáció világával.

Szóka Károly
egyetem docens


A képek megtekinthetők itt >>