2018.01.23. DUÁLIS nyílt nap az LKK-n


A Soproni Egyetem Lámfalussy Sándor Közgazdaságtudományi Kara 2018. január 23-án tartotta DUÁLIS nyílt napját.

Leendő hallgatóinkat interaktív módon vontuk be a kar vérkeringésébe. Forgószínpadszerűen, mintegy tárlaton vezettük végig a nyílt nap vendégeit, ilyen módon hitelesen, fiatalosan, érdekesen mutathattuk be mindennapjainkat. Rövid, de informatív előadást hallgattak meg a diákok az alapképzésekről (Gazdálkodási és menedzsment, Kereskedelem és marketing, Nemzetközi gazdálkodás Pénzügy és számvitel, Turizmus-vendéglátás) illetve a külföldi ösztöndíj lehetőségekről a Kar aulájában lévő standoknál.
A felvételi előtt álló diákoknak tájékoztatást adtunk magáról a duális képzési formáról, mindemellett lehetőségük volt találkozni duális vállalati partnereinkkel. Bemutatkozott az eseményen az AUTOLIV Kft., a Civitas Boutique Hotel, a FALCO Zrt., a Hotel Palatinus, a Hotel Szieszta, a HUNCARGO Transport Kft., a MAM-Hungária Kft. és a Pannonia Hotel is.
Prof. Dr. Fábián Attila dékán úr újdonságokról is beszámolt, például az ősszel induló új idegen nyelvi képzéseinkről és az interneten már elérhető új kari imázsfilmekről is. Dékán úr kiemelte: a karon családias légkörben zajlik az oktatás, ahol az együttműködésre, a hallgatói tehetséggondozásra és a kreativitásra helyezik a hangsúlyt.

Értékes nyeremények találtak gazdára nyereményjátékunk keretében.

A program lezártaként pedig LKK-Szabadulószoba várta a legbátrabbakat, ahonnan akkor juthattak ki a játékosok, ha jól figyeltek
és tudtak a karra vonatkozó kérdésekre válaszolni.

Udvardy Krisztina


A képek megtekinthetők itt >>