2017.08.21–25. MonUniCamp


2017. augusztus 21–25. között ismét nagy sikerrel került megrendezésre a MonUniCamp PénzÜgyes Nyári Tábor a LKK-án.

Immáron harmadik alkalommal rendeztük meg a középiskolásoknak szóló Nyári Tábort a Sopron Közgázon, mely a szakmai programok mellett egy egész hetes csapatmunkát és izgalmas szabadidős programokat is kínált a résztvevők számára.
A diákok interaktív előadásokat hallgattak meg a vállalkozások pénzügyei, a hitelezés, az adózás, a marketing és a prezentáció-készítés, előadás témaköreibe, és bepillantást nyertek az üzleti terv készítés rejtelmeibe. Előadásával megtisztelt minket Hegedűs Mihály, a Magyar Könyvvizsgálói Kamara alelnöke, aki a közgazdaságtan pénzügy alapkérdéseit tárgyalta meg a diákokkal. Természetesen délutánonként szabadidős programok is voltak, szabadulószobában, bobozni, kalandparkban voltak a résztvevők, de Sopron gyönyörű belvárosának megismerése sem maradhatott el. Az egész hetet a pénteki prezentációs játék koronázta meg, ahol a csapatok az egész héten készített üzleti tervet és pályázatukat mutatták be. Köszönjük az Pallas Athéné Domus Animae Alapítvány támogatását!

Összességében egy nagyon jó hangulatú, izgalmas és érdekes hetet tudhatunk magunk mögött, ahol a közel harminc diák együtt dolgozva, csapatmunkával és jó hangulatban ismerkedett meg a fontosabb pénzügyi és vállalkozási témákkal.

 

A képek megtekinthetők itt >>