2016.11.09. Kari Tudományos Diákköri Konferencia


A Közgazdaságtudományi Kar 2016. november 9-én rendezte meg Kari Tudományos Diákköri Konferenciáját. A rendezvényen 2 szekcióban 11 előadás hangzott el, 11 hallgató mutatta be kutatásait.

 

A szekciók zsűrije a bemutatott művek több mint felét javasolta a 2017-es Országos Tudományos Diákköri Konferenciára. Támogatóink felajánlásainak köszönhetően jelentősebb jutalmakat tudtunk adni, a konferenciát változatos különdíjak is színesítették, hallgatóink értékes könyvekhez is juthattak.

A konferencia helyezettjei:

Pénzügy és Számvitel Szekció
I. helyezett: Breglovics Katalin vállalkozásfejlesztés mesterszak
II. helyezett: Bognár Attila István pénzügy és számvitel alapszak
III. helyezett: Sávay Dávid számvitel mesterszak

Üzleti Tudományok Szekció
I. helyezett: Kőrös Barbara vállalkozásfejlesztés mesterszak
II. helyezett: Kárász Anna vezetés és szervezés mesterszak

A részletes eredmények, illetve egy képes beszámoló is megtekinthető a Kari TDK Tanács honlapján: http://lkk.uni-sopron.hu/tdk.

A Kari Tudományos Diákköri Tanács nevében ezúton is szeretnénk megköszönni a hallgatók és témavezetőik áldozatos munkáját, továbbá a különdíjak felajánlóinak a segítségét! Bízunk benne, hogy TDK-zó hallgatóink tovább gondozzák témájukat, s az ő munkájukat, eredményeiket látva mások is kedvet kapnak a tudományos diákköri tevékenységhez, s legközelebb még színesebb témaválasztékkal, még több hallgatóval találkozhatunk.

Bár e konferencia lezárult, a tudományos diákköri munka folytatódik.

NYME KTK TDK Tanács


A képek megtekinthetők itt >>