2016.10.22. 15 éves évfolyamtalálkozó Karunkon


2016. október 22-én tartotta 15 éves évfolyamtalálkozóját az első végzős nappalis évfolyam.

Az első KTK-s nappalis évfolyam 1996 szeptemberében kezdte meg tanulmányait. A programokon változó létszámban, összességében több mint 60 öregdiák gyűlt össze ezen a szép őszi hétvégén. A program már pénteken kezdődött egy kisebb csapattal, meglátogattuk a Kishordó Borozó egyetemi továbbképző intézetet, ahol jó hangulatú beszélgetés keretében idéztük fel az elmúlt diákévek eseményeit, csínytevéseit.
Természetesen ez az anekdotázás nem maradt abba és folytatódott a szombati nappal. Délután összegyűltünk a KTK Tanácstermében, ahol Dr. Szalay László, egykori tanárunk tartott egy érdekes előadást az aranymetszésről, tréfásan visszarepítve az évfolyamot a matematika előadások világába, majd dr. Wilfing János, a dékáni hivatal vezetője mesélt nekünk az egyetem és a kar elmúlt 15 évéről. Megnéztük a tablónkat, virágot helyeztünk el Gidai Erzsébet Dékán Asszonyunk szobránál.
Ezek után átsétáltunk a méltán híres F14-es tanterembe, ahol bizony nagyon sok órát és vizsgát éltünk – ültünk – át együtt. Szinte mindenkinek volt története az épülethez, a tantárgyakhoz kapcsolódóan, melyeket ma már a jótékony homály fed, talán igaz sem volt... :)
Az este egy vacsorával végződött, ahol a csapat át- és átrendeződve beszélgetett az egykori ismerősökkel, barátokkal, mesélt mindenki a mai életéről, előkerültek a fotók a családról, a gyerkőcökről. Hosszúra nyúlt az este, hiszen sok volt a mesélni való, és még egy kis bulizásra is maradt energia.
Az egész hétvége nagyon jó hangulatban telt, tartalmas és vidám beszélgetések sora kísérte a programokat, újra eszünkbe jutott, hogy milyen jó kis csapat voltunk, és persze maradunk!

Köszönjük Orbán Zoltán és Rigler Zsolt szervezői segítségét!