2016.10.03–06. Integrált Vállalati Hét


Ismét egy sikeres rendezvény a gyakorlatorientált képzés szellemében.

Kivételes rendezvénynek adott otthont az Aula 2016. október 3–6. között. Idén harmadik alkalommal rendezte meg a Vállalati Kapcsolati Csoport Karunk Integrált Vállalati Hetét, mely rendezvény a vállalati szféra és a tudomány idei szemeszteri találkozópontja.

A rendezvény középpontjában a gyakorlatorientált képzés állt, azaz, hogy a hallgatók bepillanthassanak a cégek mindennapi munkájába, tevékenységébe, illetve egyedi vállalati tudást és információkat tegyenek magukévá. Gyakran az előadók konkrét szakmai témaköröket is felkaroltak és egy-egy valós projekten vagy terméken keresztül rávilágítottak a lényeges momentumokra. Számos céges vezető és képviselő állt az egyetemi katedrához az ország minden tájáról érkezve. Nagy nemzetközi vállalatok mellett idén teret kaptak kis- és középvállalkozások, különleges itthoni márkák sikertörténetei. Így a programot színesítette a szombathelyi kötődésű Czubor Collection divatbemutatója, de ide sorolható Kocsis Bálint a Csíkos Lekvárcsalás megalkotójának egyedi előadása is. A rendezvény felületet adott arra, hogy közelebbről megismerhessük egymást (vállalatok–egyetemi oktatók–hallgatók) és értékes kapcsolatokat teremtsünk a jövőre nézve. Ezt segítették szerdán az Aulában kihelyezett kerekasztalok, illetve a számos kötetlen beszélgetés az előadókkal és céges vendégekkel. Negyedik napon öt különböző gyárlátogatásból választhattak a hallgatók., ahol a modern tudás mellett, a legmodernebb technológiákkal személyesen is találkozhattak.
A Vállalati Kapcsolati Csoport külön programrészként frappáns ötlettel is készült: az Integrált Vállalati Hét résztvevői, hallgatóink helyszíni kóstolás útján megválaszthatták az Integrált Vállalati Hét és a Soproni Hallgatók Cukrászdáját. Az oklevelet 2016-ban a GINO CUKRÁSZDA vehette át. A Soproni Hallgatók Kedvenc Cukrászdája október hónapban ajándék kávéval vár minden NYME hallgatót a Lackner Kristóf utcai üzletébe! A Vállalati Héten megismert sütemények mellé a cukrászda október hónapban az egyetem hallgatóságát egy kávéra invitálja soproni üzletébe.
Köszönetünket fejezzük ki a következő résztvevő és támogató cukrászdáknak: GINO Cukrászda, Dömötöri Cukrászda, Hoffer Cukrászműhely, Medgyesi Cukrászda, Randevú Cukrászda, Szamos Marcipán, Szivárvány Cukrászda.

A Vállalati Hét teljes mértékben beépítésre került az oktatási rendbe, így elmondhatjuk, hogy a soproni Közgazdaságtudományi Kar elkötelezett híve a gyakorlatorientált és vállalati tudást integrálni képes felsőoktatásnak. Bizonyítéka ennek az elgondolásnak továbbá, a Vállalati Kapcsolati Csoport – a rendezvény szervezői –, mely egy önkéntes hallgatókból álló projektcsoport.

Ezúton köszönjük a részvételt és a támogatást az AUDI Hungaria Motor Kft.-nek, az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt.-nek, a Generali Biztosító Zrt.-nek, a GYSEV csoportnak, az IMS Connector Systems Kft.-nek, a KPMG Hungária Kft.-nek, a Leier Hungária Kft.-nek, a LuK Savaria Kft.-nek, a Magyar Telekom Nyrt.-nek,, Soproni Kereskedelmi- és Iparkamarának, a TATA Consultansy Servives Magyarországnak, a Savaria Turizmus Nonprofit Kft.-nek, Kocsis Bálintnak és a Csíkos Lekvárcsaládnak, a Czubor Collectionnek, a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalának, Fábián Gergelynek és a HR Club Sopronnak, és az IKEA Industry Magyarország Kft.-nek!

Találkozzunk ismét a tavaszi szemeszterben megrendezésre kerülő Contact Day-en!

A képek megtekinthetők itt >>