2016.09.29-30. X. Soproni Pénzügyi Napok konferencia a KTK-n!


A Nyugat-magyarországi Egyetem Közgazdaságtudományi Karán immáron tizedik alkalommal került megrendezésre az adózási-pénzügyi-számviteli szakmai konferencia.

A Nyugat-magyarországi Egyetem Közgazdaságtudományi Kara „Kihívások és nemzettudat a modern pénzügyekben” címmel 2016. szeptember 29-én és 30-án rendezte meg hagyományos pénzügyi, adózási és számviteli szakmai konferenciáját. Az rendezvény két témakör köré épült. Az első nap a „Befektetések és ellenőrzés a pénzügyi rendszerben”, a második napon pedig az „Adóalapok védelme érdekében tett állami intézkedések” témakörök aktuális kérdéseibe, problémáiba nyerhetett bepillantást a tisztelt hallgatóság.
A konferencián a korábbi évekhez hasonlóan ismét a szakma kiemelt képviselői tartottak előadásokat. Megtisztelte részvételével az eseményt Windisch László az MNB alelnöke, Makkai Mária az ÁSZ felügyeleti vezetője, Kovács Árpád professzor Úr, a Költségvetési Tanács elnöke, Baksay Gergely az MNB igazgatója Körmöczi Dániel a BÉT vezérigazgató-helyettese, Botos Katalin professzor Asszony, Izer Norbert az NGM helyettes államtitkára, Hajnal Péter a Kúria tanácselnöke és Korossy Csaba a NAV Fellebbviteli Igazgatóságának igazgatója.
Konferenciánkon ismét két szekcióban hallgathattak színvonalas előadásokat, a második szekció a „Számviteli változások – Adóváltozások a 2016-os és a 2017-es évre Magyarországon” címet viselte.
A konferencia sikerét számunkra az évről évre növekvő számú, az ország egész területéről érkező, részben pedig visszatérő résztvevők igazolják vissza.

Link:


A képek megtekinthetők itt >>

Az előadásanyagok letöltése >>