2016.07.03–08. II. PénzÜgyes Nyári Tábor a KTK-n


2016. július 3–8. között ismét nagy sikerrel került megrendezésre a MonUniCamp PénzÜgyes Nyári Tábor a KTK-n.

Július első hetében immár másodjára rendeztük meg a középiskolásoknak szóló Nyári Tábort, mely a szakmai programok mellett egy egész hetes pályázati játékot és izgalmas szabadidős programokat is kínált a résztvevők számára.
A diákok interaktív előadásokat hallgattak meg a pénztörténeti érdekességek és a pénzügyi földrajz világából, belepillantást nyertek az üzleti terv készítésébe, a személyes pénzügyeink, az adózás és a hitelezés témaköreibe. Előadásával megtisztelt minket Tóth István, az Országos Betétbiztosítási Alap kommunikációs vezetője, aki a megtakarítás és öngondoskodás világába vezette be a diákokat.
Természetesen délutánonként szabadidős programok is voltak, gokartozni, bobozni voltak a résztvevők, de a csoki kóstolás sem maradhatott el. Az egész hetet a pénteki prezentációs játék koronázta meg, ahol a csapatok az egész héten készített üzleti tervet és pályázatukat mutatták be.
Összességében egy nagyon jó hangulatú, izgalmas és érdekes hetet tudhatunk magunk mögött, ahol a közel harminc diák együtt dolgozva, csapatmunkával és jó hangulatban ismerkedett meg a fontosabb pénzügyi témákkal.

Dr. Szóka Károly


A képek megtekinthetők itt >>